Därför hoppade Bianca Ingrosso av Talang – hinten om nya uppdraget

BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso meddelade nyligen att hon hoppar av Wahlgrens värld och nu hoppar hon även av Talang. Anledningarna är att hon inte har tiden som krävs, men att vi snart kommer få se henne i ett annat tv-projekt.
Här är nya teorin om vad det kan vara för tv-projekt!
0:46

Efter reklamen: Chocken när Bianca kastar pil på mannens mage: "Aj, aj, aj"

(0:46)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges främsta entreprenörer och allt hon tar sig an blir rena rama succén! Förutom att driva sitt bolag Caia så är Bianca även en väldigt stor influencer och youtuber. På Instagram har Bianca över 1,3 miljoner följare.

Att Bianca är välkänd för svenska folket är ingen hemlighet och i tio säsonger har vi fått se henne och mamma Pernilla Wahlgren, 54, i deras egna realityserie Wahlgrens värld. Men tidigare i år meddelade Bianca att hon hoppar av den populära showen. Anledningen berodde på tidsbrist.

Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

Se klippet här!

”Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på CAIA och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst. Men vem vet vad som händer i framtiden, kanske kommer jag tillbaka…I dagsläget spelar jag inte in Wahlgrens Värld men ni kommer självklart få se glimtar av mig då och då. Jag menar, jag måste ju träffa mamma och vårt team Jag ÄLSKAR er tittare mer än allt annat och ni är vår stora extra familj Usch nu gråter jag så mycket!!!!”, förklarade Bianca då.

Därför hoppar Bianca Ingrosso av Talang

Och nu kommer nästa avhopp från Bianca. Ända sedan 2018 har hon suttit i Talang-juryn och även där har hon gjort succé. Flera gånger har nämligen just Biancas "golden buzzer" varit den som tagit hem segern.

Men allt roligt har ett slut och nu är alltså även Biancas tid i Talang över för denna gång.

– Det här är min sista säsong med Talang, jag har valt att fokusera på annat på grund av tidsbrist. Men det här har varit otroliga år, det har varit en ära att få sitta med i den här fantastiska juryn, att få träffa alla otroliga talanger och få vara en del av det här magiska programmet, säger Bianca i ett videoklipp på Talangs Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos hint om nya tv-projektet

De här avhoppen beror alltså på tidsbrist och att Bianca ska satsa på annat. Bland annat kommer hon synas i ett annat tv-program och Bianca får egentligen inte avslöja fler detaljer kring detta, men när hon dyker upp i Efter fem avslöjar hon ett och annat.

–Jag kommer fortsätta med tv. Det känns som att det behövs i tv-rutan det här. Det är inte reality kan jag säga, säger Bianca i programmet och programledarna Anna Brolin, 41, och Henrik Alsterdal, 42, blir direkt nyfikna:

– Skådespeleri?, undrar Anna.

– Nej, svarar Bianca.

– Ett sminkprogram?, utbrister Henrik.

– Nej nej, fortsätter Bianca.

Men då kommer Anna med en gissning som får Bianca att se riktigt lurig ut och hon kommenterar varken med ett ja eller nej på frågan.

– En talkshow?, frågar Anna.

Med andra ord lutar det nu åt att det är en talkshow som Bianca ska ägna sig åt i höst. Så roligt!

FOTO: Karin Törnblom/TT, DISCOVERY+

SENASTE NYTT!