Bianca Ingrosso lämnar tv-serien Wahlgrens värld – berättar om beslutet

Bianca Ingrosso i Wahlgrens värld

Efter 10 säsonger av Wahlgrens värld kommer Bianca Ingrosso nu med ett plötsligt ödesbesked: hon hoppar av tv-serien.
Nu förklarar hon varför i en text på Instagram.
”Med tårar som rinner tackar jag er för alla dessa år ni har följt mig”.

Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”
Slå på ljud

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren har varit huvudpersonerna i den populära serien Wahlgrens värld under flera år. I serien har man fått följa mamman och dottern samt övriga familjemedlemmar under både jobbiga och roliga stunder – de har helt enkelt bjudit in svenska folket till deras privatliv helt ogenerat.

Men nu meddelar Bianca – efter 10 säsonger – att hon lämnar serien. Det är på Instagram som hon ger beskedet samtidigt som hon tackar sina trogna tittare och alla i tv-teamet:

”Och där tog säsong 10 slut Säsong 10, fattar ni!! SÄSONG 10 Från start har vi haft samma team som idag är bland dem jag älskar allra allra mest. Vår egna lilla familj, vår lilla intima bubbla med interna skämt som bara vi förstår. Fyfan vad vi har skrattat, gråtit, rest och gått igenom saker tillsammans. Allt ifrån kärlek, hjärtekross, barn, flytt och karriär. Jag älskar er med hela hjärta!!! Vi har filmat i snitt 4 dagar i veckan året runt senaste 6 åren och har skrattat, gråtit och bråkar framför kameran.”

Biancas tårar – jobbiga beslutet: ”Allt vackert har ett slut”

Hon fortsätter med att berätta hur tårarna rinner medan hon skriver texten:

”Ibland har det inte alls varit lätt men just ni mitt team har fått mig så otroligt bekväm och funnits där hela tiden som det mest enorma stöd.Wahlgrens Värld betyder allt för mig, ALLT! Men allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag.”

Därför hoppar Bianca Ingrosso av Wahlgrens värld

I texten säger hon även varför hon beslutet att hoppa av. Det hela verkar framförallt grunda sig i hur mycket jobb hon har nu med sitt eget sminkföretag – vilket gör att det blir svårt att fortsätta vara en av huvudpersonerna i Wahlgrens värld.

”Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på CAIA och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst. Men vem vet vad som händer i framtiden, kanske kommer jag tillbaka…I dagsläget spelar jag inte in Wahlgrens Värld men ni kommer självklart få se glimtar av mig då och då. Jag menar, jag måste ju träffa mamma och vårt team Jag ÄLSKAR er tittare mer än allt annat och ni är vår stora extra familj Usch nu gråter jag så mycket!!!!”

Hon avslutar texten med att tagga och tacka personerna som hon jobbat med under inspelningarna.

Pernilla Wahlgrens ord om dotterns beslut

Till bilden har mamma Pernilla kommenterat sin syn på saken:

”Älskade Bianca. Sådan tur jag har, att jag alltid har dig i mitt liv, oavsett tv-kameror eller inte. Finns ingen som du. Sinnesjukt rolig, kvick, streetsmart, bestämd, plikttrogen, känslig och lika vacker på insidan som på utsidan. Med världens största hjärta. Bra att du drar i handbromsen ibland, så du inte jobbar ihjäl dig. Älskar dig”

LÄS OCKSÅ: Ullared-Ola-Conny bryter tystnaden om okända ex-frun

LÄS OCKSÅ: Bonde-Linas beteende väcker stor ilska: ”Osmakligt”

FRÅN FÖRSTASIDAN