ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bonde söker fru-Linas beteende efter dejten med Filip väcker ilska

09 dec, 2021 
Bonde söker fru Lina och Ellinor
Bonde söker fru 2021 är snart slut och bönderna tar med sig varsin brevskrivare på slutdejt.
Efter Filip och Linas dejt så uppstod det kritik från tittarna, som menar att beteendet var osmakligt efteråt.
”Den där attityden är inte alls okej.”, skriver en tittare.
Annons
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"Brand logo
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

Bonde söker fru 2021 lider mot sitt slut och snart står bönderna inför ett slutval. En av årets bönder är Filip Nilsson, som bor i Strömsholm. På sin gård har han kvar brevskrivarna Ellinor och Lina.

I veckans avsnitt går Filip på en slutdejt med Lina, något som har fått många tittare att reagera väldigt starkt.

Lina och Bachelor-Simons okända romans – var ett par

Lina har innan sin resa i Bonde söker fru haft en relation med ingen mindre än en av årets Bachelors Simon Lindström! Detta var något Hänt kunde avslöja efter Lina berättat om deras tidigare relation.

– Jodå, vi har varit tillsammans. Jag är ganska ung nu med, men under våra yngre dagar så hängde vi ihop där ett tag, så vi har ett förflutet. Men ett fint förflutet, så jag är inte förknippad med de tidigare flickvännerna han pratar om i Bachelor och det har jag alltid valt att förtydliga, berättade Lina för Hänt.

Nu söker hon kärlekslyckan i Bonde söker fru och Filip istället. Hittills har det gått som på räls och hon är en av de som står inför bondens slutval.

Annons

Lina får kritik efter sista dejten med Filip: ”Osmakligt”

När bönderna närmar sig slutvalet får de möjlighet att gå på varsin slutdejt med brevskrivarna som är kvar. Filip började med Lina och de två åkte en tur på vattnet med en vattenskoter.

De såg ut att ha det riktigt roligt, men det finns en detalj som väckt frågor – nämligen att Lina bytt kläder under dejten och sagt ”kan inte du vifta lite på svansen åt mig också” till Ellinor när de kom hem.

Detta reagerar nu flera tittare på och kritiserar brevskrivaren på programmets Facebook-sida.

”Rätt osmakligt att komma tillbaka med hans shorts på och dessutom ha attityd.”, skriver en tittare i en kommentar.

Att komma tillbaka med hans kläder och den där attityden är inte alls okej. Välj rätt nu Filip”, hälsar en annan tittare.

”Hade de varit jag som fick den attityden och kommentarer kastade på mig så hade jag gått bananas! Hade inte kunnat hålla tyst som ellinor gör!”, skriver en tredje.

Annons

Lina, ja hennes beteende är så dåligt! Kan du inte vifta på svansen åt mig, fy vilken kommentar!”, hälsar en fjärde.

Ellinor blev ledsen efter dejten
Ellinor blev ledsen efter Filips och Linas dejt.

Lina om sitt ordval efter dejten: ”Klumpigt uttryckt”

När Hänt når Lina berättar hon att det var klumpigt sagt, och att de hade en busig jargong mellan varandra som inte syntes i tv.

– Aningen klumpigt uttryck men vi hade en busigare jargong emellan oss som inte syns på tv. Tråkigt att det bara var mina citat som kom med, när det egentligen inte fanns något ont i det överhuvudtaget. Jag tycker väldigt bra om Ellinor och skulle aldrig säga något för att göra henne illa på något sätt. Känner man mig vet man om det, säger Lina.

FOTO: TV4

Annons