AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kärleksrelationen mellan Bachelor-Simon Lindström och Bonde söker fru-Lina Larsson

12 nov, 2021 
LINA LARSSON, SIMON LINDSTRÖM
Årets säsong av Bachelor har nått sitt slut, men Bonde söker fru är fortfarande i full gång.
Nu kan Hänt avslöja att Bachelors huvudperson Simon Lindström har varit ihop med brevskrivaren Lina Larsson i Bonde söker fru – samt hur deras relation är idag.
Visste de om att exet skulle vara med i en TV4-serie som sänds samtidigt? Hänt reder ut!
Annons
Svartsjukedrama i "Bonde söker fru" – Se klippet härBrand logo
Svartsjukedrama i "Bonde söker fru" – Se klippet här

Bachelor och Bonde söker fru är två riktigt populära dejtingprogram på TV4. Faktum är att man redan nått nya rekord i tittarsiffror.

Tidigare i veckan fick Bachelor sin upplösning och det stod då klart att det blev Elvira Svensson, 23, och Ida Nordfors, 24, som fick de sista rosorna. Simon Lindström, 29, gav sin sista ros till Elvira och Sebastian Martinsson, 28, gav sin sista ros till Ida.

BACHELOR 2021
Simon och Elvira i Bachelor 2021. Elvira fick Simons sista ros.

Det sista Bachelor-avsnittet spelades in i somras. Då berättade båda paren att de fortfarande är kärlekspar. Men sedan dess har det skett ett och annat och nyligen kunde Hänt avslöja hur det står till mellan dem idag.

Brevskrivaren Lina Larsson om relationen till Bachelor-Simon Lindström

Och nu kan Hänt även avslöja något helt annat, som faktiskt har både med Bonde söker fru och Bachelor att göra.

Annons

Årets säsong av Bonde söker fru är som vanligt full av känslor och dramatik och det händer en hel del på bondgårdarna runtom i Sverige.

På gården i Strömsholm, närmare bestämt hos spannmålsbonden Filip Nilsson, 27, är det Lina, Ellinor och Matilda som fortfarande är kvar och slåss om att vinna Filips hjärta.

Kemin mellan Filip och Lina märks tydligt genom tv-rutan och när Hänt når Lina berättar hon om det bästa med Filip.

– När jag såg Filip så såg jag en busig blick och ett charmigt leende som jag drogs till, förklarar Lina för Hänt.

BONDE SÖKER FRU 2021
Lina och Filip i Bonde söker fru 2021.

Någon annan som också har en lite busig blick och charmigt leende är ju Simon från årets säsong av Bachelor! Nu berättar Lina för Hänt att hon faktiskt varit tillsammans med honom – vilket gör att exen är med på varsin TV4-serie just nu.

Annons

– Ja just det, ja. Jodå, vi har varit tillsammans. Jag är ganska ung nu med, men under våra yngre dagar så hängde vi ihop där ett tag, så vi har ett förflutet. Men ett fint förflutet, så jag är inte förknippad med de tidigare flickvännerna han pratar om i Bachelor och det har jag alltid valt att förtydliga, berättar Lina för Hänt och tillägger:

– Det var ju en riktig ungdomskärlek, men vi var ju 17 eller något sådant där. Det höll inte så länge, det var en kort romans.

Varför gjorde ni slut?

– Vi var väl inte rätt för varandra i livet helt enkelt. Vi ville helt olika saker i livet, säger hon till Hänt.

Simons ord om relationen med Lina

När Hänt även når Simon kan han också bekräfta deras relation.

– Nej men vi lärde ju känna varandra i yngre dar, när jag bodde i Eskilstuna. Hon är en charmig tjej med karisma och energi och det är ju något jag dras till. Vi var väl i relation runt ett år eller nåt sånt. Jag var nära henne och hennes familj, säger han till Hänt.

Annons

Så är relationen mellan Lina Larsson och Simon Lindström idag

Att både Lina och Simon råkar vara med i dejtingprogram på TV4 just det här året är rena rama slumpen enligt huvudpersonerna själga. Däremot är det något som Simon tycker är ett väldigt roligt sammanträffande.

– Det är så jävla roligt och ironiskt att vi går helt skilda vägar men ändå på nåt sätt ganska samma väg, säger han till Hänt och fortsätter:

– Vi skrev faktiskt till varandra här i samband med att vi båda var med i vår lokaltidning, Eskilstunakuriren. Det säger ju ändå något att världen är liten och det tycker jag är härligt. Jag hoppas verkligen att det går bra för henne, hon förtjänar att hitta en toppenkille.

Förutom att höras när de båda var med i lokaltidningen så har inte Simon och Lina någon vidare kontakt idag, förutom att de gärna hejar på varandra när de ses.

– Ja men vi hejar och sådär om vi ser varandra. Men inget mer än så, säger Lina till Hänt och Simon verkar ha ungefär samma bild:

– Alltså vi pratar ju aldrig sådär, men vi hyser inga agg alls. Om vi ser varandra på stan blir vi skitglada och står och pratar länge med varandra, säger Simon till Hänt.

FOTO: TV4

Annons