Bonde söker fru-Heidi om känslorna för Pär-Eric Peja Nilsson

Peja och Heidi Bonde söker fru 2021

Heidi söker kärleken hos Peja i Bonde söker fru 2021.
Nu flera månader efter inspelningen berättar hon för Hänt att Peja oavsett alltid kommer att vara hennes största kärlek.
– Mitt livs stora kärlek, säger Heidi.
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"
Slå på ljud

Bonde söker fru 2021 har dragit igång med dunder och brak, kärlek, drama och svartsjuka är något som präglat årets säsong. Bönderna som söker den stora kärleken i år är Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, Filip Nilsson, 27, Mikael ”Backis” Backstulid, 36, och Daniel Eriksson, 27.

Både Daniel och Peja har kysst någon av tjejerna, och det råder ingen tvekan om att det är kärlek i luften. En av de som fick första kyssen av Peja var Heidi. I en intervju med Hänt berättar hon nu om sina starka känslor för Peja, samtidigt som hon konstaterar att han är hennes stora kärlek – oavsett vad som händer i programmet.

Heidi om svartsjukan: ”Jag förstår att han tycker det är jobbigt”

I programmet uttrycker Heidi att hon blev svartsjuk – detta på grund av att det kändes som att Peja hade tappat känslorna för henne när hon kom till gården.

– Det var den här osäkerheten, att det blev den här svartsjukan berodde på att det kändes som han hade tappat känslor för mig. För när vi kom till gården kändes det som att han tappat det och jag blev därav osäker på honom, säger Heidi och tillägger:

– Jag ville ju att han skulle vara kär i mig.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Heidi om starka känslorna för Peja: ”Mitt livs kärlek”

Heidi förklarar att det inte är så dramatiskt i programmet som det ser ut, och oavsett hur det går är Peja hennes livs kärlek, berättar hon.

– Det ser ut att vara lite mer dramatiskt i programmet än vad det egentligen var. Han är mitt livs stora kärlek vad som än händer. Jag kände att han och jag passar ihop och att vi kändes rätt för varandra, vår kärlek kändes väldigt självklar. Jag har aldrig varit så kär i någon, så vad som än händer i framtiden så kommer han vara den stora kärleken för mig.

När blev du kär i Peja?

– Jag blev kär när jag såg honom på tv. Jag kände att vi skulle passa ihop och sedan blev det bara djupare och djupare.

Ångrar du din medverkan?

– Jag ångrar inte min medverkan. Om jag inte medverkat hade jag inte fått träffa min livs stora kärlek. Men jag hade velat framstå på ett mer positivt sätt, jag höll inte tillbaka på mina känslor, säger hon och tillägger:

– Men jag ångrade att jag var så pass öppen, jag kanske inte skulle berättat så öppet om min svartsjuka.

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Jessica lämnades ensam med tre barn

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru–Jenny Petterssons egna ord om ex-maken: ”Traumatiskt”

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN