Bonde söker fru-Jessica lämnades ensam med tre barn

BONDE SÖKER FRU 2021, JESSICA KOSKINEN

Jessica Koskinen är en av brevskrivarna som medverkar i Bonde söker fru 2021.
I programmet berättar hon om hur hon blev ensamstående med sina tre barn, men började intressera sig av aktier – och det gick väldigt bra!

TV4:s succéserie och långkörare, Bonde söker fru 2021, är i full gång och den här säsongen får TV4-tittarna följa bönderna Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, Filip Nilsson, 27, Mikael ”Backis” Backstulid, 36, samt Daniel Eriksson, 27.

Som vanligt är spänningen olidlig och det är svåra och tuffa val som väntar för bönderna. Men något som är säkert är att det i vanlig ordning bjuds på en hel del kärlek och definitivt drama – som tv-tittarna får ta del utav.

På Pejas gård har det redan börjat uppstå små intriger bland tjejerna som han valt att dejta vidare. Bland annat har han redan kysst både Benita och Heidi. Nu återstår det bara att se hur relationen mellan Peja och hans härliga tjejer utvecklas.

Carolina äcklad efter Viktors beteende mot dottern Vilda

Pejas ord om livet med tjejer på gården

I en intervju med Hänt berättade Peja nyligen om hur det är för honom. För att dejta fyra tjejer samtidigt är ju minst sagt en märklig och ny situation som han befinner sig i.

– Det kan väl se lite konstigt ut, men samtidigt så var ju grupp-dejten sista chansen. Jag tyckte det var ett jättesvårt val. Det blev så att tjejerna och jag var väl lite nyfikna, säger han och fortsätter:

– Blev väl att man kände på dem lite grann och då kändes det helt okej! Men det klart när man tittar på det nu så kan jag förstå om folk tycker man ska hålla sig till en.

Vid flera tillfällen i programmet har Heidi uttryckt sina känslor för Peja. Bland annat att hon börjar känna svartsjuka, och att hon mer än gärna vill ha bonden för sig själv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bonde söker fru-Jessica om framgångarna

Jessica är en av brevskrivarna som är medbjuden hem till Pejas gård i Halland, men sedan de kom dit har hon dock hållit sig lite i bakgrunden.

Nu berättar hon mer om vad hennes beteende kan ha berott på. Det verkar nämligen ha att göra med att hon blivit sårad tidigare i livet.

Det är när hon får lite egentid med Peja som hon berättar att hon blev ensamstående när barnen bara var ett år gamla.

– Jag har blivit rejält sårad i livet, så är det. Jag har tre barn och jag skilde mig från deras far när mina tvillingar var 1 år ungefär. Sen bodde jag själv med dem i 15 år ungefär.

– Men jag började intressera mig för aktier, på den tiden. Och det gick bra. Därefter köpte jag en hästgård, så det går bra, det går bra.

Om Jessica fortfarande håller på med aktier är i nuläget oklart. Men enligt allabolag så driver hon ett eget företag som håller på med redovisning – samt bor i en lyxig villa.

LÄS OCKSÅ: Sanningen om bilden på Nils Einár Grönberg och mamma Lena Nilsson

LÄS OCKSÅ: Mikaela Laurén får kritik för amningsbilden – ryter ifrån mot påståendet

FOTO: TV4

Senaste nytt