Mikaela Laurén får kritik för amningsbilden – ryter ifrån mot påståendet

Mikaela Laurén

Mikaela Laurén är utomlands med sin nyfödda dotter och har visat upp en ärlig amningsbild. Men nu reagerar följarna på vinglaset bredvid henne.
Nu ryter Mikaela ifrån rejält och tvingas förklara sig.

Mikaela Laurén, 45, fick barn under sommaren tillsammans med sin man Peder Södersteen Laurén. Efter en lång och framgångsrik karriär som proffsboxare gav hon sig in i nästa kamp – nämligen att försöka bli gravid.

Hon var nära på att ge upp, men tog sig tillslut i Ryssland och lyckades bli gravid för i juni föddes lilla dottern Nikita. Och sedan dess har vi fått se Mikaela visa upp dottern på sociala medier. Men denna gång reagerar följarna på en amningsbild. Anledningen är att det står ett glas vin bredvid Mikaela och nu tvingas hon förklara sig.

Peter Wahlgren har sålt sin lyxvilla i Dalarna – så mycket kostade den

Mikaela Lauréns nyfödda dotter – sanningen om namnvalet

Mikaela Laurén och Peter Södersteen Laurén hade till en början svårt att bestämma namn till deras lilla Nikita. I ett Instagram-inlägg förklarade Mikaela att de var säkra på att det var en pojke till en början, men att det sedan kändes rätt med Nikita.

”Vår lilla älskling stormtrivs i sin coola babynest med kattdjursprint. Om hon hade blivit en liten ”pöjk” hade hon hetat Frank Tiger Viking, men nu när det blev en magisk liten flicka. Så fick det bli Nikita Leja (för Lejon) Novalie istället och vi älskar namnen minst lika mycket”, skrev Mikaela om namnvalet.

Det återstår nu att se ifall de vill ha ett syskon till Nikita, men inget är bestämt, förklarade Laurén i en tidigare intervju med Hänt.

– Jag har ett embryo i frysen i Ryssland så vi får se, jag är ju ändå 45 år och att skaffa ett barn i denna åldern är okej men jag vet inte hur det blir med två barn men min dröm har alltid varit att ha två barn så det är inte omöjligt, sa Mikaela då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mikaela Laurén ger svar efter kritiken om amningsbilden

Mikaela Laurén befinner sig just nu utomlands med Nikita, och på sina sociala medier är hon ofta öppen med mammalivet och bilder. Men nu möts hon av kritik för sin bild där hon syns amma och ha ett glas champagne bredvid sig.

”Vin och amma?”, skriver en följare.

Varpå Mikaela svarade: ”Små mängder påverkar inte bebisen”

”Lite vin till mamma medans lilla tjejen dricker mjölk?”, skriver ytterligare följare.

Som svar på frågan förklarar sig Mikaela igen:

”Små mängder alkohol påverkar inte barnet så jag skålar i champagne för brudparet.”

Däremot hyllas Mikaela också för den ärliga bilden. En barnmorska och mamma kommenterar sin stolthet över Mikaela: ”Som mamma och barnmorska älskar jag att du visar upp amning i det offentliga rummet!! Förebild!!”

LÄS OCKSÅ: Mikaela Lauréns oro för dotterns hälsoproblem efter svåra förlossningen

LÄS OCKSÅ: Därför ersätts Martin Järborg i Nyhetsmorgon av Anders Pihlblad

FOTO: TV4 / Instagram

SENASTE NYTT!