AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Peter Wahlgren har sålt sin lyxvilla i Dalarna – så mycket kostade den

02 nov, 2021 
PETER WAHLGREN HAR SÅLT SITT LYXHUS
Peter Wahlgrens lyxvilla i Dalarna har precis sålts – till ett högre pris än utgångspriset.
Men vad landade det ståtliga huset på i slutändan?
Hänt har tagit reda på priset!
Annons
Pernilla Wahlgrens besatthet av örtsalt – se klippet härBrand logo
Pernilla Wahlgrens besatthet av örtsalt – se klippet här

Familjen Wahlgren är kända för många saker, inte minst Pernilla Wahlgren, 53, som syns i det offentliga rummet i många olika sammanhang. Pernilla har dessutom tre bröder, första i skaran är Peter Wahlgren, 58. Följt av Niclas Wahlgren, 56 och Linus Wahlgren, 45.

Föräldrarna är även de prisbelönta skådespelare, Christina Schollin känner du igen från teater-scenen och filmer som Fanny och Alexander. Även Hans Wahlgren har synts till i flertalet filmer och fick sitt stora genombrott i Raggare. Nu har vi nåtts av nyheten att den äldsta av barnen, Peter Wahlgren har sålt sin villa i Dalarna – se priset här!

Så lever Peter Wahlgren – syns inte till i rampljuset

I fjol gästade Niclas Wahlgren Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast. Där berättade han om sin bror Peter.

– Han har ju jobbat för en stor bank som valutahandlare i, jag tror han höll på i 28 år, tills han flyttade. Han gifte sig, nu är han skild, han är misslyckad han med, sa Niclas Wahlgren och fortsatte:

Annons

– Han flyttade till Dalarna och där finns det ju inte någon storbank som man kan jobba på, han var ju trader, så han sadlade om och blev brandman. Så han är brandman idag.

Sedan ett par år tillbaka är han alltså brandman, och till skillnad från sina syskon och föräldrar så bor han inte i Stockholm. Han har tidigare berättat om sitt livsbeslut att flytta till Dalarna.

– Det var skönt att säga upp sig. Jag var ganska less, men kravet var ett hus vid vatten, har Peter Wahlgren tidigare sagt till Östersunds-posten.

Peter har sålt lyxvillan i Dalarna – så mycket kostade den

Peter Wahlgren var tidigare gift och har en son vid namn Hugo. Ofta har Christina Schollin visat upp barnbarnet på sina sociala medier.

Men nu har Peter alltså sålt sin lyxiga villa i Dalarna, i Stora Skedvi. Utgångspriset för villan, som har en tomtarea på hela 5 000 kvadratkilometer, var 6 500 000 kronor. Hänt har tidigare publicerat bilder på den ståtliga villan här.

Christina Schollin har publicerat bild på huset.
Peter Wahlgrens hus som nu är sålt, det blev ingen dålig summa!

Men så vad blev slutsatsen tillslut? Enligt mäklarsidan går det att utläsa att priset blev på hela 7 miljoner kronor.

Var Peter flyttar härnäst återstår att se, stort grattis till försäljningen!

FOTO: PATRIK PERSSON / Charles Hammarsten/TT

Annons