Carolina Gynning äcklad efter Viktor Philipsons beteende mot dottern Vilda

VIKTOR PHILIPSON, CAROLINA GYNNING, VILDA PHILIPSON GYNNING

Carolina Gynning och Viktor Philipson blev föräldrar till lilla Vilda i början av sommaren. Nu har Viktor gjort något mot dottern som Carolina har noll förståelse om – och som äcklar henne rejält.

Carolina Gynning, 43, har många strängar på sin lyra. Förutom att vara en otroligt duktig konstnär så driver hon även en populär podd ihop med vännen Carina Berg, 44, och i förra veckans avsnitt av Solsidan kunde man dessutom se Carolina som skådespelerska.

Sedan drygt två år tillbaka är Carolina ihop med Viktor Philipson, 35. Paret träffades via gemensamma vännen Mira Fröling, 31 – och det slog gnistor direkt.

Förra sommaren tog det dock slut mellan paret, men det dröjde inte länge förrän de kunde berätta att de blivit tillsammans igen. Sedan dess har kärleken sprudlat mellan paret och snart kunde de även avslöja att de väntade barn ihop!

I somras kom Carolinas och Viktors lilla barn till världen och dottern fick namnet Vilda. Carolina har även döttrarna Adele, 7, och Alicia, 9, från ett tidigare förhållande med Alexander Lydecker.

Breaking
Hannah Widell har blivit mamma för fjärde gången

Viktor Philipsons första tid som pappa

Sedan dess att Vilda kom till världen har man kunnat se att Viktor fullständigt njuter i sin nya roll som pappa. På hans sociala medier lägger han nämligen gärna upp bilder då och då på lilla dottern Vilda.

Däremot var det en bild som han nyligen la upp som väckte starka reaktioner hos följarna. Det som var tänkt som ett kul skämt blev istället ytterst allvar och följarna blev rejält oroliga för hur Viktor egentligen är som pappa.

”Du får inte skrämma henne med dina historier”, skrev en följare då.

VIKTOR PHILIPSON

Viktors bild med dottern fick följarna att reagera.

FOTO: INSTAGRAM

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carolina Gynning om händelsen med Viktor som äcklade henne

Förutom att busa med familjen så är Viktor även väldigt intresserad av jakt. I podden Gynning & Berg – hittar sig själva berättar Carolina nu om den härliga resan de gjort där Viktor jagade älg och Carolina såg på.

Efter att Viktor hade skjutit älgen så blev han helt blodig om händerna och direkt efter det gick han fram och gosade med Vilda. Detta är något som Carolina tyckte var riktigt opassande.

– Grejen var så här, alltså han kom ju tillbaka med blod över hela händerna och liksom ner på armarna och är så här "heeej pappas lilla älskling" och lyfte upp Vilda, säger Carolina i podden och fortsätter:

– Då kan jag bli lite så här "uh äckligt".

Carina Berg håller med och förstår sin vän. Men Carolina tvekar lite eftersom att Viktor inte riktigt förstod varför hon reagerade som hon gjorde.

– Jag bara "åh nej in och tvätta, du kan ju inte ta i Vilda med blodhänder" och liksom han ba "men lägg av, jävla kärring typ", säger Carolina och fortsätter:

– Jag vet inte, jag kanske är en jävla tönt.

– Nej! För då är vi två och när vi tycker någonting, då är det rätt, inflikar Carina.

LÄS OCKSÅ: Idol-Fredriks svar – efter kritiken från juryn

LÄS OCKSÅ: Pernillas kyss med kändisen fångad på bild

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Senaste nytt