LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens hångel med Clara Herngren

02 nov, 2021 
PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER, CLARA HERNGREN, FELIX HERNGREN
För två veckor sedan var Pernilla Wahlgren ute på galej, utan sin älskade Christian Bauer.
Men trots pojkvännnens frånvaro så hånglades det ändå fritt – med en annan kändis.
Annons
Clara Herngrens oväntade kyss med David Hellenius – se Felix Herngrens reaktion härBrand logo
Clara Herngrens oväntade kyss med David Hellenius – se Felix Herngrens reaktion här

Pernilla Wahlgren, 53, var nyligen ute på ett kändistätt mingel tillsammans med massa vänner. Faktum var att det var under ett event för ett sminkmärke.

”I onsdags så hade Fanny /Face by Fanny – som är en grym makeupartist och världens gulligaste tjej ett event på Quality Kaviar där hon hade bjudit in ett gäng härliga tjejer , för att fira hennes nya sminkpalett!”, förklarade Pernilla då på sin blogg.

Och Pernilla var givetvis på plats då det nämligen var Fanny som fixade ihop henne med pojkvännen Christian Bauer, 55. Eftersom det var ett event för tjejer så fick Christian stanna hemma, men det var inget som stoppade Pernilla från att hångla under kvällen.

Så var festkvällen utan Christian Bauer

Förutom goda drinkar och smaskiga snacks med kaviar så verkade även sällskapet vara toppen. På bloggen visade Pernilla upp bilder från festkvällen och då var bland andra Jessica Wahlgren, 46, Anitha Clemence, 43, Clara Herngren, 48, och Tilde de Paula Eby, 48, på plats.

Annons

”Så många underbara vänner som jag fick hänga med denna kväll! Här Tilde, Clara och Anitha!”, skrev Pernilla då.

Pernillas fans kunde även följa henne på Instagram under kvällen och där fick man se ett och annat från den roliga festkvällen.

I ett klipp syns hur hon och Clara Herngren hånglar passionerat bakom alla champagneglasen.

”När Felix Herngren är borta händer det grejer”, följt av puss-emojis, skrev Pernilla då. Med andra ord en slags hint till Felix Herngren, 54, som inte heller var på plats eftersom det var ett event för tjejer.

Pernilla Wahlgrens kommentar efter hånglet

Sedan la Pernilla upp ett inlägg från en sms-konversation mellan Clara och Felix, där Felix desperat försöker få kontakt med sin fru Clara.

”Du har låst in en person i garaget. Ring. Åk tillbaka!!!”, skrev han till henne.

När han inte får något svar fortsatte han skämtsamt:

”Först hånglar du upp Pernilla Wahlgren, sen låser du in folk. Passar du på att köra LSD när jag är borta...?”, skrev Felix.

Pernilla verkade minst sagt tycka att det var kul att hångla med Felix Herngrens fru Clara. Hon kommenterade nämligen deras sms-konversation i ytterligare en story på Instagram.

”Felix Herngrens sms efter att Clara Herngren råkat låsa in en stackars ensam kvinna i deras garage”, skrev hon följt av skratt-emojis.

FOTO: INSTAGRAM, LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

Annons