Så mycket betalar Charlotte Perrelli för lyxhuset på Maldiverna

Charlotte Perrelli

Just nu befinner sig Charlotte Perrelli tillsammans med familjen på en härlig lyxsemester på Maldiverna.
Såhär mycket kostar lyxvillan sångerskan bor i under vistelsen!
Charlotte Perrellis utseendeförändring genom åren
Slå på ljud

Charlotte Perrelli, 47, slog igenom i dansbandet Wizex under 90-talet. Sedan dess har småländskan tagit Sverige med storm och blivit en av landets absolut största nöjesprofilerna.

Hennes stora genombrott fick Charlotte när hon vann Melodifestivalen med låten Tusen och en natt 1999. Samma år tog hon även hem segern i Eurovision song contest i Israel med den engelska versionen, Take Me To Your Heaven.

Idag är Charlotte Perrelli gift med entreprenören Anders Jensen, och tillsammans har paret barnen Alvin och Adrian. De båda har även barn från tidigare förhållanden.

Att Charlotte är en strålande sångerska är det många som vet. Men att vara artist är dock inte det ända hon sysselsätter sig med. Perrelli är även en framgångsrik entreprenör, bloggare samt influencer. Dessutom har artisten ett öga för kläder.

47-åringen tycker även om att spendera en hel del tid i huset i Marbella – något hon och maken gjorde mycket av i somras.

Charlotte Perrelli på lyxsemester med familjen på Maldiverna

Nu befinner sig Charlotte Perrelli på semester tillsammans med familjen på Maldiverna, för att fira hennes pappa, Bert, som fyller 70 år.

På Instagram delar Perrelli med sig av sin vistelse i semesterparadiset till sina följare.

Maldiverna!!! Som vi har saknat dig! Bokade detta för snart ett år sedan då vi blev rekommenderade av vår underbara vän att åka just hot. Vi har varit på Maldiverna flera gånger för men detta slår allt…… Wow!!!! Nu är det relaxa och familjen som gäller. Magiskt”, skriver hon på Instagram.

Så mycket betalar Charlotte Perrelli för lyxvillan

I nio dagar har Charlotte Perrelli och familjen hyrt en lyxvilla med fyra sovrum. Priset per natt kostar strax över 21 100 tusen dollar, alltså drygt 180 000 tusen svenska kronor. Hela notan landar sedan på över 1.6 miljoner kronor.

Här spenderar Charlotte Perrelli och familjen sin semester under vistelsen på Maldiverna. Foto: Soneva

LÄS OCKSÅ: Peter Wahlgren har sålt sin lyxvilla i Dalarna – så mycket kostade den

LÄS OCKSÅ: Därför ersätts Martin Järborg i Nyhetsmorgon av Anders Pihlblad

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN