Martin Stenmarcks halloween-video med dottern får reaktioner

MARTIN STENMARK

Martin Stenmarck har två döttrar och en son ihop med ex-hustrun Hanna Hedlund.
Nu har Martin lagt upp en video med dottern – som dessvärre möts av kritik.
”Inte jättegenialiskt”, skriver en.
Martin Stenmarcks framtidsbesked
Slå på ljud

Martin Stenmarck, 48, och Hanna Hedlund, 46, var ett par i 23 år. De gifte sig år 2016 efter att Hanna kommit till en ny insikt.

– Det låter ju helt hemskt. Men jag tror att det var för att min pappa gick bort 2016, har Hanna tidigare berättat för Expressen.

Det var på pappans begravning som Hanna insåg vikten av att befästa sin familj.

– På begravningen såg jag hur viktigt det var att ha en process för sorgen, och i det så väcktes något. Vi samtalade mycket, och fick ett behov av att ha en ceremoni också för kärleken. Det kändes som att det var viktigt att befästa vår familj, och vi hade både begravning och bröllop under samma år, sa Hanna då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck fortfarande gifta

I somras kom beskedet att Hanna och Martin går skilda vägar. Då hade de testat att bo isär i ett halvårs tid och kom fram till att det skulle fortsätta på den vägen.

Under alla år har Martin och Hanna alltid stöttat varandra, vilket även var något de skulle fortsätta med även när de går skilda vägar.

”Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”, skrev paret då på Instagram.

Sedan dess har de levt på olika håll, men nyligen kunde Hänt avslöja ett och annat om deras relation. Vad Hänt erfar har nämligen ingen av parterna skickat in någon skilsmässoansökan till Tingsrätten. Så på papper är alltså Hanna och Martin fortfarande gifta.

Martin Stenmarcks video med dottern får kritik

Hanna och Martin har barnen varannan vecka, något som funkar bra, har Martin tidigare berättat för Hänt.

Nu verkar det som att det är pappa-vecka för barnen och nu har Martin hittat på lite roligt halloween-pyssel. Det är att karva pumpa som står på agendan och Martin och dottern verkar minst sagt ha kommit på ett kreativt och finurligt sätt för hur man ska skära pumpan.

Martin visar upp att de nämligen använder sig av en borrmaskin för att göra hål, men enligt följarna gör de inte riktigt rätt. Nu är det liv i luckan och folk i kommentarsfältet har minst sagt ett och annat att säga om projektet.

”Inte jättegenialiskt men töm den först och sen kan hon borra mönster”, skriver en.

”Hmmm blir nog superfint med ljus i men måste ju gröpas ur först”, skriver en annan.

”Men ändå öppna o gröpa ur slisket ?”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas hårda kritik mot David: ”Otroligt trött på”

LÄS OCKSÅ: Joakim om otäcka händelsen med 3-åriga dottern

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN