Joakim och Jonna Lundells 3-åriga dotter Lunabelle nära att kvävas

Joakim och dottern Lunabelle Lundell

Joakim och Jonna Lundell är på semester med familjen, men det har har inte varit helt lätt.
Nu berättar Joakim om skräckupplevelsen med dottern Lunabelle.
”Vill aldrig känna känslan av att jag kanske förlorar mitt barn”, skriver han.
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Slå på ljud

Joakim, 36, och Jonna Lundell, 27, känner du garanterat igen från Youtube eller andra tv-sammanhang. I flera år har de arbetat med sin Youtube-kanal, från början gjorde de ”pranks” mot varandra för att numera visa upp vardagen i vloggar.

Jocke och Jonna är dessutom verksamma i flera egna serier på discovery+, som exempelvis Hide and Seek, Lundellhuset, Spökjakt och Familjen Lundell.

Makarna är precis hemkomna från Cypern där de har varit på semester med barnen Lunabelle, 3, och Lionel, 1. Även detta har de visat upp på Youtube. Men även om de haft underbara stunder och bland annat firat Lunabelles födelsedag har de också stött på bakslag. Nu berättar Joakim om skräckupplevelsen med dottern – som kunde ha slutat riktigt illa.

Joakim och Jonna Lundell är på familjesemester i Cypern

Under semestern har Jocke och Jonna visat upp tillvaron i sociala medier. Under deras resa har även dottern Lunabelle fyllt tre år, något som såklart firades med ballonger, presenter och sång.

Lunabelle firas i Cypern av familjen

Lunabelle firades av familjen i Cypern.

FOTO: Instagram

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Flera följare gratulerar även Lunabelle i kommentarsfältet, en av de är Paradise hotel-vinnaren Bettina Buchanan som skriver: ”Åååh grattis lilla gullvivan!!!!”

Lunabelle nära att kvävas – Joakim om skräckupplevelsen

Även om semester innebär att ta det lugnt och koppla av så har familjen Lundell stött på en del otur, som Joakim Lundell själv beskriver det. Under första dagen på semestern drabbades Lunabelle av magont och Joakim drabbades senare av huvudvärk. Men de blev snabbt bättre och firade Lunabelles födelsedag.

Sedan hände det som alla föräldrar fruktar för, Lunabelle var nämligen nära att kvävas då hon satte i halsen. Joakim förklarar dock att allt gick bra men att han blev helt skakig, något han skriver i ett inlägg på Facebook.

Joakim Lundell med sin dottern Lunabelle

Lunabelle tillsammans med sin pappa Joakim Lundell.

FOTO: Joakim Lundells facebook.

Joakim inleder: ”Rädslan jag kände idag var den värsta i mitt liv! Och våran otur på denna resa bara fortsätter.. Vi ligger i sängen och ska vila lite efter allt bad. Och Lunabelle har hittat en godis som hon äter. Hon vänder sig om och tittar på mig i panik. Hennes ögon är tårfyllda och jag ser skräcken i henne. Jag förstod direkt att hon hade satt i halsen och att det verkligen var allvar och inget som hostas upp direkt”

Joakim Lundell fortsätter:

”Även om det gick väldigt snabbt att få bort godisen ur halsen så kändes sekunderna som långa år! Är fortfarande helt skakig och vill aldrig känna känslan av att jag kanske förlorar mitt barn. Nu sover hon och vilar lite äntligen iallafall!”

LÄS OCKSÅ: Joakim Lundell om bakslagen med huset efter 3 år av renoveringar

LÄS OCKSÅ: Så många miljoner är Joakim Lundells garderob värd – visar upp lyxplaggen

FOTO: YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN