Joakim Lundell om bakslagen med huset efter 3 år av renoveringar

JOAKIM OCH JONNA LUNDELL

FOTO: Fredrik Sandberg/TT/Discover+

Just nu pågår den tredje säsongen av Lundellhuset – Sveriges lyxigaste husbygge.
Och efter tre år av renoveringar är Joakim och Jonna Lundells lyxhus ännu inte klart.
– Det suger, säger Joakim i programmet.
Jocke och Jonnas bakslag med lyxhuset – efter år av renovering
Slå på ljud

Joakim Lundell, 35, och Jonna Lundell, 27, är Sveriges största influencers. De slog igenom för flera år sedan på Youtube med olika ”pranks” och lever idag ett lyxliv i Norrköping.

Paret träffades 2011 och fyra år senare gifte de sig på ett slott utanför Söderköping. Tillsammans har de dottern Lunabelle, 2, och sonen, Lionel, 1.

Joakim och Jonna Lundell har fått ta emot många priser genom åren för sitt skapande på sociala medier.

Joakim och Jonna Lundell mäktigast i Sverige

Bland annat har Joakim och Jonna Lundell prisats på Guldtuben fyra gånger för årets dolda kamera, årets Youtuber, årets serie samt årets video.

År 2018 rankades deras gemensamma Youtube-kanal även som den mäktigaste i Sverige, och Jonnas Instagram-konto rankades som det tredje mäktigast i landet. 2020 vann de det prestigefyllda priset Kristallen för årets program.

Just nu visas den tredje säsongen utav Lundellhuset – Sveriges lyxigaste husbygge på discovery+. Där får följarna hänga med när familjen Lundell renoverar sitt enorma lyxhus.

Men det går sådär. Efter tre år av renoveringar är huset fortfarande långt i från klart.

I det sjätte avsnittet får familjen besök utav producenten, Henrik Boman, och han har förhoppningar på att få se lite träd, gräsmatta och en färdig entré. Men riktigt så blir det inte.

– Jag vette fan vad jag ska säga. Det är ju inte klart, det ser exakt ut som när vi var här för en månad sedan, säger Henrik när han kommit fram och blickar ut över huset.

Joakim Lundells ärliga ord om bakslaget: ”Skäms”

När Henrik frågar Joakim Lundell vad som hänt säger influencern att man fått pausa renoveringen på grund av semester och corona.

– En snabb blick säger att vi har gått bakåt, nu är det värre. Det suger. Även jag känner att det ser värre ut än vad det gjorde innan, säger Joakim i programmet och fortsätter:

– Jag skäms så in i helvete att folk ska behöva se det här, att vi inte kom i mål, säger han.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT/Discover+

FRÅN FÖRSTASIDAN