TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanna Nielsens första bild på nyfödde sonen – orden om lyckan

01 nov, 2021 
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen har nyligen blivit mamma till en liten son.
Nu visar hon upp en bild och beskriver den stora lyckan.
”Livet förändrades på en sekund när du kom till oss”, skriver hon.
Annons
Se Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändningBrand logo
Se Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändning

Det har hänt mycket den senaste tiden för Sanna Nielsen, 36. Hon är aktuell i en ny julshow som drar igång om bara några veckor och förutom att snart stå på scen så välkomnade hon och pojkvännen Joakim Ramsell, 49, nyligen en liten son till världen.

För en vecka sedan bekräftade Sannas manager att hon har blivit mamma:

”Sanna födde igår söndag en liten son. Båda mår jättebra”, skrev Lotta Liljefäll, till Expressen då.

Flera fans och följare gratulerade paret, och nu väljer Sanna för första gången att visa upp sonen och beskriva sin lycka.

Så blir Sanna Nielsens egna julturné Min Sanna Jul

Sedan Sanna Nielsen gick ut offentligt och berättade om graviditeten har hon hållit relativt låg profil. Dock har vi som vanligt fått se henne som programledare i Allsång på Skansen, där hon skiner som en sol under sommardagarna. I samband med det sista avsnittet avslöjade artisten dessutom att hon fortsätter som programledare även nästa år.

Annons

Sedan dess har månaderna gått och när Sanna gästade Nyhetsmorgon i september avslöjades det att hon var höggravid. Dagen innan hon gästade berättade Maria Forsblom inför programmet: ”Höggravida Sanna Nielsen ska prata om julshowen”.

Och hur blir julshowen nu då? Det har Sanna Nielsen redan avslöjat i sociala medier. Hon drar igång med turnén 19 november i Halmstad och avslutar i Ystad den 22 december. Konserterna går under det fyndiga namnet Min Sanna Jul.

Sanna Nielsens första bild på sonen: ”Älskade lille kille”

Det återstår nu att se ifall lilla sonen följer med mamma på turné. Men det råder ingen tvekan om att Sanna Nielsen känner en stor tacksamhet och lycka över att ha fått barn. I ett inlägg på Instagram visar hon upp sonens lilla hand och beskriver sin kärlek.

Sanna Nielsen skriver om lyckan över att ha blivit mamma för första gången.

Hon inleder texten med: ”Denna lilla hand. Tack för att jag får hålla i den och för att jag får följa dig genom din resa i livet. Livet förändrades på en sekund när du kom till oss och vi njuter av varje ögonblick. Tack BB Stockholm, barnmorskorna Linn och Johanna för att ni hjälpte mig till en fantastisk förlossning.”

Sanna Nielsen fortsätter:

”Jocke…vilken resa vi får uppleva och jag är så lycklig att jag får dela den med dig. Denna lilla hand. Vår älskade lille kille. Välkommen till världen. Mamma och pappa älskar dig så mycket.”

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

Annons