LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför vill Sanna Nielsens pojkvän Joakim Ramsell inte ha Instagram

09 jun, 2021 
Mimmi Fouchenette
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell.
Sanna Nielsen och pojkvännen Joakim Ramsell har varit ett par i 13 år och nu väntar de barn ihop. Joakim har inte Instagram och nu berättar Sanna varför han inte har det.
Annons
Fem saker du kanske inte visste om Sanna NielsenBrand logo
Fem saker du kanske inte visste om Sanna Nielsen

Sanna Nielsen, 36, firar 25 år som artist i år och är aktuell med både sitt nya album och årets säsong av Allsång på Skansen. Sanna avslöjade även på Mors dag i år att hon väntar barn med sambon Joakim Ramsell, 48, och trots graviditeten har hon planer på att köra på hela säsongen av allsången.

I en intervju med Hänt berättar Sanna att detta blir hennes sjätte säsong av Allsång på Skansen.

– Det känns fantastiskt att få leda allsången igen! Det blir sjätte året för mig och jag är alltid lika förväntansfull och pirret i magen inför en premiär är alltid med mig. Det finns inget bättre ställe att spendera sin sommar på än på Skansen, säger hon.

Sanna är även aktuell med sin nya singel Tänker på dig som hon har skrivit med artisten Linnea Henriksson och musikproducenten Alex Shield. I intervjun berättar hon vad låten handlar om.

– Jag släppte min senaste låt Tänker på dig för en liten tid sedan och jag är så glad över responsen! Skrev den med Alex Shield och Linnea Henriksson och för mig så handlar den lite om att man blickar tillbaka och tänker lite på sitt yngre jag och vad man kanske hade velat säga till just henne med den erfarenheten man har idag, säger hon till Hänt.

Annons

Allsångprogramledaren är också i full gång med att planera sin julturné Min Sanna jul i vinter.

Sanna Nielsen om sambon Joakim Ramsell – använder inte sociala medier

I veckan gästade Sanna Nielsen radioprogrammet Gry Forssell med Vänner på Mix Megapol. I radioprogrammet leker de en lek som heter Sagan om Sanna Nielsen där Gry Forssell säger ett ofullständigt påstående om Sanna som artisen sen ska gissa vilka ord som saknas i påståendet. Ett påstående handlar om Sannas sambo Joakim, om varför han inte har Instagram. Då fyller Sanna i och berättar att han inte vet hur man gör.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell Säsongspremiär på Gröna Lund, Stockholm, 2019.

– Han har inte Instagram för att han är skitdålig på sånt där, han tycker det är jättekonstig och vet inte hur han ska göra. Så jag jobbar på det så vi får väl se, säger Sanna skrattandes i Gry Forssell med vänner.

FOTO: TV4, Patrik Österberg/TT

Annons