Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell har fått barn – det blev en pojke

Joakim Ramsell och Sanna Nielsen anländer till Polarpriset 2016 bankett på Grand Hotel i Stockholm.

Artisten Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell har meddelat att de har fått barn.
”Båda mår jättebra”, skriver Sannas presstalesperson till Expressen.
Svenska kändisar som fått barn 2021
Slå på ljud

Allsång på Skansen-profilen Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell har varit ett par i många år. Paret bor tillsammans i en villa ute i Tyresö och nu väntar de tillökning i familjen. I slutet av maj i år meddelade artisten att hon och Joakim väntar barn.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Sanna Nielsens beslut om att inte prata om graviditeten

Nu har det gått drygt fyra månader sedan Sanna berättade den fantastiska nyheten att hon och Joakim väntar barn. Under hela sommaren trots graviditeten har hon i vanlig ordning lett Allsång på Skansen. Sedan hon gick ut och berättade om graviditeten har hon hållit en låg profil, hon har inte svarat på några frågor om graviditeten eller pratat särskilt mycket om det.

En detalj som hon även lämnat utanför är när barnet väntas födas. Hon har inte berättat i något offentligt sammanhang i vilken månad hon befinner sig i.

För drygt en månad sedan anordnade Sannas vänninor en babyshower till artisten och på Instagram skrev Sanna hur tacksam hon är över sina vänner.

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än...Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel. Vill säga stort grattis till alla mammor på mors dag och ett extra grattis till min egen mamma som gett mig livet och så mycket kärlek”, skriver hon.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell har fått sitt första barn ihop

Och nu har paret äntligen fått deras första gemensamma barn, det blev en liten pojke.

”Sanna födde igår söndag en liten son. Båda mår jättebra”, skriver Lotta Liljefäll, pressperson för Sanna, till Expressen.

LÄS OCKSÅ: Susanna Karlsson om smärtan i svanskotan – var en infekterad varböld

LÄS OCKSÅ: Nicole Nordins födelsedagskalas för 7-åriga dottern Lily

FOTO: Christine Olsson/TT, Sanna Nielsen/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN