Sanna Nielsens babyshower med kändisvännerna – se alla bilder här

13 sep, 2021 
https://image.hant.se/mimmi-fouchenette-byline.png.jpg?imageId=7538739&x=0&y=0&cropw=99.290780141844&croph=100&width=1318&height=1318Mimmi Fouchenette
Sanna Nielsen
I helgen blev höggravida Sanna Nielsen överraskad av sina bästa vänninor med en babyshower.
Flera kändisar var på plats och många bilder lades ut från firandet. Kolla in allt om festen här!
Annons
Se Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändning
Se Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändning

Allsång på Skansens programledare Sanna Nielsen, 36, har nyss gjort klart sin sjätte säsong av programmet. I år var det däremot lite annorlunda då Sanna har varit gravid under hela säsongen. Hon väntar nämligen barn ihop med kärleken Joakim Ramsell.

Sanna har inte gått ut med vilket datum hon ska föda än men i helgen överraskade hennes kompisar artisten med en babyshower!

Sanna Nielsen överraskad av vännerna med en babyshower

Sanna har delat med sig av ett bildspel från lördagens babyshower på Instagram. Hon blev helt överraskad av sina bästa vänninor och skriver i ett berättar nu hur glad och lycklig hon blev av kalaset.

”Ni överraskade mig så jag fullständigt bröt ihop och jag kan knappt beskriva hur glad och tacksam jag är över att detta hände, att ni tog er tiden och ville vara där och fira. Så många skratt, en hel del glädjetårar, underbara presenter och god mat. En eftermiddag tillsammans med kvinnor som jag ser upp till och tycker så mycket om. Tusen tack till er alla för en oförglömlig dag”, skriver Sanna på Instagram.

Annons

Kändistätt på Sanna Nielsens babyshower

Sannas babyshower var uppstyrd till tårna, det var ballonger, sång, dans och på bilderna syns många roliga dekorationer. Det var över tjugo personer på festen och de satt ute och njöt i värmen.

Det var även rejält kändistätt på trädgårdsfesten, på plats var bland andra artisten Hanna Hedlund, 46, Linda Bengtzing, 47, sångerskan Sonja Aldén, 43, musikern Beatrice Robertsson, 43, och Sannas manager Lotta Liljefjäll, som även var den som styrde upp hela festen.

Hanna Hedlunds Instagram story från Sanna Nielsens babyshower.
Bildspel från Sanna Nielsens babyshower.
Annons
Musiken Beatrice Robertssons bild från Sanna Nielsens babyshower.
Artisten Linda Bengtzings bild från Sanna Nielsens babyshower.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Sanna Nielsen/Instagram

Annons