TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgren fick inte vara på sjukhuset med sonen Theo: ”Bröt ihop”

12 sep, 2021 
Johanna Alm
Pernilla Wahlgren S
Pernilla Wahlgrens yngste son Theo fick åka ambulans till sjukhuset förra veckan.
Nu berättar hon i podcasten Wahlgren & Wistam varför hon bröt ihop efter sjukdomsbeskedet.
– Jag bröt ihop när jag kom hem. Känns så hemskt, säger hon.
Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren och Christian BauerBrand logo
Så träffades Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren är mamma till barnen Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren, och i den fartfyllda familjen blir det aldrig långtråkigt.

Men under förra veckan möttes familjen av ett tråkigt besked. Yngsta sonen Theo hade nämligen fått åka ambulans till sjukhuset då hans blindtarm hade spruckit. Han opererades senare under natten men när Pernilla kom dit fick hon inte komma in.

Nu berättar hon om sorgen.

Pernilla Wahlgren om samtalet från Theos pappa

Det är i det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam, podden som Pernilla driver tillsammans med vännen Sofia Wistam, som hon berättar om samtalet hon fick från Theos pappa Joachim Lennholm.

– Han skrev att Theo var hemma för att han hade spytt under natten och haft ont i magen. Men sen skrev han igen att Theo hade fått jätteont och att de nog var tvungna att åka in, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag hatar de där samtalet när man inte vet vad det är. När man som mamma inte vet om man ska kasta allt och åka eller om det är något som kan vänta.

Annons

Men tillsammans med sin pappa åkte Theo till sjukhuset och ganska snart konstaterade de att det var blindtarmen.

Bröt ihop efter beskedet på sjukhuset

Pernilla tog sig då till sjukhuset, men när hon väl kom fram möttes hon av beskedet att hon inte fick komma in. Anledningen var helt enkelt coronapandemin och att man på grund av restriktionerna bara fick vara en förälder i taget.

– Joachim frågade sjuksköterskan om jag fick komma och hon bara "nä, bara en förälder i taget, berättar Pernilla och fortsätter:

– Så det tyckte jag var skitjobbigt och när jag kom hem sen så bröt jag ihop, då började jag storgråta. Bara för att, jag vet inte, nu är han ju fjorton så han är inte ett litet barn, så det var inte så att han ropade på mamma utan han är ju supertrygg med sin pappa. Men det känns så hemskt som mamma att bara åka hem och så ska min son opereras och föras i ambulans och jag får inte vara med och sitta där bredvid honom.

Hon avslutar med att berätta att Theo mår bra nu och att allt gick bra under operationen.

FOTO: Pernilla Wahlgren/Instagram, Wahlgrens värld/Discovery +

Annons