Därför vill Sanna Nielsen inte prata om graviditeten – sanningen bakom tystnaden

Sanna Nielsen, Joakim Ramsell

Nyligen avslöjade Sanna Nielsen att hon ska bli mamma. Men hon pratar helst inte för mycket om graviditeten, i en intervju med Expressen berättar hon nu varför.

Sanna Nielsen, 36, och kärleken Joakim Ramsell, 48, har varit ett par i flera år och än idag verkar kärleken sprudla mellan paret. Tillsammans bor de ute i en villa i Tyresö och snart blir de inte ensamma. De väntar nämligen tillökning och nu ska de bli föräldrar för första gången!

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än...Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel Vill säga stort grattis till alla mammor på mors dag och ett extra grattis till min egen mamma som gett mig livet och så mycket kärlek.”, avslöjade Sanna i ett inlägg på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

MARKERINGEN Benjamins krav på Bianca efter bråket

Kärlekssagan med Joakim Ramsell

Under årens lopp har Sanna och Joakim tvingats vara ifrån varandra en hel del eftersom jobben har krävt det. Men distansen har aldrig varit något problem, snarare tvärtom.

– Vi är så vana eftersom vi båda jobbar på två olika håll, så har vi haft det sedan dag ett, och det har fungerat jättebra, har Sanna bland annat sagt i en intervju med Expressen.

Och nu väntar de alltså barn och lyckan är total! Sanna är ju ett välkänt ansikte för Allsång på skansen-tittarna och nyligen kunde SVT bekräfta för Hänt att allt blir precis som vanligt gällande allsången.

– Det är så fantastiskt roligt att Sanna är gravid. Vi planerar i dagsläget att Sanna ska genomföra hela säsongen av Allsång på Skansen 2021. Jag ser fram emot en härlig allsångssommar, säger Per Rådelius, exekutiv producent för Allsång på Skansen.

Sanna Nielsen, Joakim Ramsell

Sanna och Joakim.

Hans Shimoda/TT

Därför vill Sanna inte prata om graviditeten

Även Sanna är väldigt peppad på att äntligen få dra igång med allsången igen och nu räknar hon ner dagarna.

”Den första Juni är här och nu räknar jag ner dagarna till allsångs-premiär. Som jag längtar!!!”, skrev hon då.

Däremot vill Sanna gärna hålla graviditeten för sig själv och inte prata allt för mycket om den.

– Det är ju väldigt speciellt för det är ju en väldigt privat och personlig sak som man går igenom. Men jag är otroligt lycklig och glad att jag fått så otroligt mycket pepp och kärlek och så, säger hon i en intervju med Expressen och fortsätter:

– Man är lycklig och glad i sin bubbla, så att jag vill liksom vara i den bubblan... Så att jag tror att jag håller det där helt enkelt.

LÄS OCKSÅ: KÄRLEK Stefan Odelberg visar upp nya flickvännen

LÄS OCKSÅ: LÄTTNADEN Gunillas besked med mamma Iris

FOTO: Karin Törnblom/TT, SVT

Senaste nytt