Bianca Ingrosso om Benjamin Ingrossos markering under bråket

Bianca Ingrosso om Benjamin Ingrossos markering under bråket

Syskonen Bianca och Benjamin Ingrosso har haft sina duster. Både framför och bakom kamerorna, de bråkar precis som alla andra syskon gör. Men i sin senaste vlogg avslöjar Bianca att hennes bror nu gjort en tydlig markering efter senaste bråket.
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens bråk inför alla – pojkvännens löfte: ”Ljuger aldrig”
Slå på ljud

Bianca Ingrosso och hennes lillebror Benjamin Ingrosso kan vara ett av landets mest kända syskonduo. Sverige har fått se dem växa upp då hela deras liv har varit i rampljuset. Detta på grund av att deras föräldrar Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso är kända, men även deras morföräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren.

Bianca om bråken med Benjamin och Oliver

Att syskon bråkar är ingen nyhet och kända syskon är inget undantag. Bianca och Benjamin har råkat i luven på varandra många gånger och det är ingen hemlighet. Tittarna har fått se det i Wahlgrens värld, även om Benjamin valt att inte vara med så mycket i realityprogrammet. Dessutom har Bianca pratat om det på sina olika plattformar flera gånger.

Och det var inte alls längesen som Bianca och Benjamin själva öppnade upp sig om bråken när de var små. När Bianca gästade lillebrorsan i egna tv-programmet Benjamin’s så fick tittarna lite fler detaljer från deras bråk från barndomen. Hon berättade då om hur Benjamin och deras äldre bror Oliver Ingrosso brukade brotta ner henne och fisa på henne.

– Om mitt ansikte var här så satte de sig över mig och så slog de mig i magen så jag flög upp och sen fes de mig i min mun, sa hon då.

Och Benjamin sa inte emot sin syster.

– Jag hör hur Bianca pratar om hur mycket jag slog henne när jag var liten, det är inte lögn. Men hon slog mig också, sa han i programmet.

Benjamins tydliga markering till Bianca

Så syskonbråk är alltså ingen större nyhet, det hör till. Vissa bråk kan vara större och vissa kan vara mindre. I Biancas senaste video på hennes Youtube-kanal får tittarna veta att hon och Benjamin är mitt uppe i ett bråk. Och detta är på invigningen av Phillipe Cohens egna restaurang Ted. Den stora skillnaden nu från andra bråk är att Benjamin gjort en tydlig markering för Bianca under den pågående konflikten.

I videon ser man hur Bianca kommer till invigningen och möter upp Melina Criborn som är en god vän till hela familjen. Och vid bordet bredvid sitter Benjamin.

– Han pratar vi inte med, vi bråkar, säger hon och fortsätter:

– Men jag ska inte filma honom för då får man ju en massa skit.

Det är alltså inte bara i Wahlgrens värld som Benjamin nu vill avstå från medverkan, utan även på Biancas Youtube-kanal.

LÄS OCKSÅ: KÄRLEK Stefan Odelberg visar upp nya flickvännen

LÄS OCKSÅ: LÄTTNADEN Gunillas besked med mamma Iris

FRÅN FÖRSTASIDAN