Gravida Sanna Nielsen i tårar efter frågan i SVT:s Morgonstudion

Sanna Nielsen.

Sanna Nielsen är aktuell med sin sjätte säsong av Allsång på Skansen. I en intervju med Morgonstudion brister hon ut i tårar efter frågorna om graviditeten.
Fem saker du kanske inte visste om Sanna Nielsen
Slå på ljud

Sanna Nielsen är aktuell med sin sjätte säsong av Allsång på Skansen. I premiäravsnittet gästas Skansen av artisterna Lisa Nilsson, Molly Sandén, Per Andersson, Pernilla Andersson, Anis Don Demina & Sami. Sanna la ut en bild på Instagram häromdagen och berättade om genrepet inför den stora premiären.

”Och där lämnade jag Skansen efter en alldeles underbar repdag inför premiären i morgon! Finfina artister och massa härlig allsång. Dessutom bjuds det på öppningsnummer och jag ska försöka ge mig på att spela saxofon som en del av er gissade rätt på. Vilket fantastiskt och fruktansvärt svårt instrument. Men kul har jag och som jag längtar efter att få möta publiken igen, både på plats och i rutan”, skriver hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sanna Nielsen är gravid under Allsång på Skansen 2021

På Morsdag 2021 meddelade Sanna att hon var gravid med sitt första barn tillsammans med kärleken Joakim Ramsell. På Instagram skrev hon om graviditeten.

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än. Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel.”

Sanna brister ut i gråt under intervjun i Morgonstudion

Inför premiären av Allsång på Skansen intervjuades Sanna Nielsen i SVT:s morgonprogram Morgonstudion. Där berättar Sanna om premiären och att hon ser fram emot den kommande säsongen. Under intervjun blir Sanna väldigt känslosam efter att programledaren Malin frågar om graviditeten.

– Sanna, du ska också bli mamma. Vi undrar förstås hur det blir nästa sommar, blir det här sjätte och sista sommaren för dig eller hur tänker du framåt?, undrar programledaren.

Då börjar tårarna rinna i ögonen på Sanna.

– Åh gud, nu börjar ögonen rinna här för solen skiner så mycket. Men jag njuter så mycket av den här sommaren och ha med mig den lilla kulan på det här äventyret och sen får vi se. Gud, jag börjar verkligen på riktigt gråta, det är underbart.

Sanna gråter av glädje och ler stort samtidigt som tårarna rinner.

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgren om relationen till ex-flickvännen Maret Nystad idag

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso och Filip Lamprecht okända relation

FOTO: SVT, Lotte Fernvall

FRÅN FÖRSTASIDAN