Då ska Sanna Nielsen föda barn – detaljen som avslöjar

Sanna Nielsen gravid

Sanna Nielsen är gravid och väntar sitt första barn tillsammans med Joakim Ramsell.
Men när ska hon föda egentligen?
Nyligen avslöjade programledaren Maria Forsblom en avgörande detalj om graviditeten.

Slå på ljud

Sanna Nielsen, 36, har funnits i rampljuset i många år – faktum är att hon i år firar 25 år som artist. Hon har vunnit Melodifestivalen och är sedan flera år tillbaka programledare för Allsång på Skansen.

Nu väntar hon sitt första barn med kärleken Joakim Ramsell och hittills har hon inte pratat så mycket om graviditeten – fram tills en intervju med Nyhetsmorgons Maria Forsblom. Innan intervjun avslöjade Maria dessutom en avgörande detalj om graviditeten som kanske inte många känner till.

DRAMA Filips lögn om relationen med Peg

Sanna Nielsen ska ut på julturné i november och december

Sanna gjorde sin första julturné för över 20 år sedan och just julshower är något som ligger henne varmt om hjärtat. Nu är hon tillbaka igen efter några års uppehåll och ser fram emot vintern berättade hon i Nyhetsmorgon för ett par veckor sedan.

– Jag började räkna efter vad jag ville göra i vinter, så tänkte jag på att jag har saknat att åka på julturné. Det är 20 år sedan jag var på min första julturné och det är 25 år jag firar som artist i år, och då är det ju perfekt att dra på julturné.

Sanna medgav även att hon ser fram emot att bli mamma och är förväntansfull.

– Det har varit så mycket roligt som hänt i livet att man känt att det kommer när det kommer och nu är det ganska rätt läge, berättade hon och fortsatte:

– Sedan är jag väldigt glad att det har gått så bra för oss, vi är peppade på det. Jag försöker gå in i det med ett lugn och förväntan.

Detaljerna som avslöjar Sanna Nielsens graviditet: ”Höggravid”

Sanna har redan blivit överraskad med en babyshower av sina vänner. Ofta brukar många bli överraskade med en sådan tillställning när det har gått en bra bit in i graviditeten, ofta bara någon eller några månader innan förlossningen.

Dessutom inför Sanna Nilsens gästande i Nyhetsmorgon sa Maria Forsblom dagen innan att hon var höggravid med orden: ”Höggravida Sanna Nielsen ska prata om julshowen”.

Höggravid är termen som används för att beskriva en viss del av graviditeten. Vissa räknar att man anses som höggravid när man går in i sista trimestern, alltså från vecka 28 medan andra räknar från vecka 35.

Det är svårt att avgöra hur människor använder ordet. Men i många fall anses man som höggravid mer mot slutet i en graviditet, något som bland annat en barnmorska förklarat i tidningen Mama.

I de flesta fall brukar man säga att man är höggravid i den sista månaden, från ungefär vecka 35 när graviditeten går in i sin sista fas.

Det börjar närma sig med både julshow och bebis, och vi önskar dig all lycka till i resten av graviditeten Sanna Nielsen!

Hänt har sökt Sanna Nielsen för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsens första ord om graviditeten och att bli mamma

LÄS OCKSÅ: Linda Hammar drabbad av corona – lillebrodern Filip Hammars oro

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!