Sanna Nielsens första ord om graviditeten och att bli mamma

Sanna Nilesen

Sanna Nielsen väljer för första gången att berätta om graviditeten som hon så länge hållit privat.
I en intervju med Nyhetsmorgon avslöjade hon flera detaljer.
– Jag försöker gå in i det med ett lugn och förväntan, säger hon.
Slå på ljud

Sanna Nielsen, 37, är en artist som slog igenom redan som barn och har varit i rampljuset sedan dess. Hon har vunnit Melodifestivalen och är dessutom programledare för Allsång på Skansen. Nu firar hon 25 år som artist och är aktuell med en ny julshow som startar i november. Samtidigt väntar hon även sitt första barn tillsammans med kärleken Joakim Ramsell, 49.

När Sanna Nielsen gästade Nyhetsmorgon berättade hon för första gången mer ingående om graviditeten och hur hon ser på resan att snart bli mamma till ett litet mirakel som hon beskriver det.

MORFAR Per Morbergs relation till sitt barnbarn

Sanna Nielsens första ord om graviditeten efter avslöjandet

Sanna Nielsen berättar under intervjun med Nyhetsmorgon att hon är förväntansfull inför framtiden och att bli mamma.

– Jag väntar ett litet liv här så småningom, det ser jag verkligen fram emot och det är så spännande, säger Sanna Nielsen.

Hon poängterar även att hon alltid har varit väldigt barnkär och att hon har många syskonbarn. Att få följa ett nytt litet liv är något hon ser fram emot.

– Ja alltså det är väl att jag är väldigt barnkär och har varit det i alla år. Jag har mycket syskonbarn och är gudmor till flera stycken, säger hon och fortsätter:

– Det är ju så himla fint att få följa ett liv, att få vara med på resan från start. Och få vara där som att stötta, supporta och guida så gott jag kan. Jag har ingen aning egentligen vad jag ger mig in i, men jag ser fram emot att få lära mig på vägen, den här kommer lära mig ganska mycket om livets resa, säger hon och hänvisar till bebisen i magen.

Sanna Nielsens inställning till att bli mamma: ”Vi är peppade”

Sanna Nilesen har hållit sin graviditet väldigt privat sedan hon på morsdag tidigare i år berättade att hon väntar barn.

Ovan syns gravida Sanna Nielsen.

– Har det varit självklart att du velat bli mamma?, frågar programledare Maria Forsblom.

– Jo men absolut det tycker jag, det har varit så mycket roligt som hänt i livet att man känt att det kommer när det kommer och nu är det ganska rätt läge, säger hon och fortsätter:

– Sedan är jag väldigt glad att det har gått så bra för oss, vi är peppade på det. Jag försöker gå in i det med ett lugn och förväntan, avslutar hon.

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsens babyshower med kändisvännerna – se alla bilder här

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindströms hyllning till Arvingarna och Lars ”Lasseman” Larsson

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!