Emilio Ingrosso ryter ifrån efter hatet mot Bianca och Caia

Emilio & Bianca Ingrosso

Den senaste tiden har Bianca Ingrosso tvingats ta emot en hel del hat. Nu sätter Emilio Ingrosso ner foten och vädjar till folk att sluta.
”Snälla låta henne vara nu. Hon drunknar, hon kvävs”, skriver han i ett hjärtskärande inlägg.
Bianca Ingrosso visar upp lyxiga Caia-kontoret – Se bilderna här
Slå på ljud

De senaste dagarna har det varit en hel del diskussioner kring sminkmärket Caisas julkalender. Detta då många har varit besvikna över innehållet. Flera anser nämligen att innehållet inte var rättvist i förhållande till det dyra priset, och det har därför skapats en stor debatt.

Men mitt i allt det här har Bianca Ingrosso tvingats ta emot en hel del hat. Nu sätter pappa Emilio Ingrosso ner foten.

Bianca Ingrossos svar efter kritiken mot Caia

Efter att kritiken uppmärksammats gick Bianca ut för att be om ursäkt. I en story på Instagram sa hon:

– Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till alla er som är besvikna över innehållet, vi har verkligen gjort vårt absolut bästa för att göra en så bra julkalender som möjligt till ett rimligt pris så att alla skulle ha möjlighet att kunna köpa den här julkalendern.

Hon fortsatte:

– Det var längesedan jag var så här ledsen, och det är inte för att det är synd om mig utan det är för att jag tycker det är så tråkigt att det finns människor där ute som tror att vi har några avsikter som inte finns. Det är väldigt tråkigt.

Emilio Ingrosso sätter ner foten efter allt hat mot Bianca

Men Bianca har inte bara fått ta emot kritik utan också otroligt mycket hat och till och med mordhot - något som har fått pappa Emilio att se rött. Nu sätter han ner foten en gång för alla.

”Det räcker nu! Jag förstår att man kan bli besviken på en produkt. Jag förstår att den kändes dyr och att man inte fått det man hoppades på. Bianca skulle aldrig någonsin lura någon medvetet. Aldrig. Det vet vi som känner henne och det förstår alla som driver eget företag med någon heder i sig. Det är inte så man bygger ett varumärke. Det är så dumt att det inte är klokt! CAIA är Biancas bebis, hennes allt”, skriver han under en bild på de två och fortsätter:

”Hon är nu fullkomligt begravd i hat och hot, hon blir anklagad för den ena orimliga saken efter den andra. Politiken i Sverige påstås hon nu vara skäl till, miljöfrågor och arbetslöshet. Det RASAR in hat och min älskade fina dotter är stark, starkare än många andra men detta är inte rimligt! Är det ok att ett helt land mobbar en 26 årig tjej? Självklart inte. Så jag ber er. Som pappa och människa. Se henne, hon är en vanlig tjej, precis som din syster eller dotter. Med ett hjärta och känslor precis som du har! Det hat du bär på ska inte hällas över på henne. Det får du ta hand om själv. Hon har förstått ert missnöje och CAIA som företag får lösa detta på ett företagsmässigt vis. Men privata Bianca. Snälla låta henne vara nu. Hon drunknar, hon kvävs. Just i detta nu. Kan ni alla bara låta henne hämta andan.”

LÄS OCKSÅ: Nya bilden på Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad får följarna att häpna

LÄS OCKSÅ: Martin Melin råkade visa snoppen på Instagram under ett samarbete

FRÅN FÖRSTASIDAN