ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Martin Melin råkade visa snoppen på Instagram under ett samarbete

31 okt, 2021 
Johanna Alm
Martin Melin
När Martin Melin la upp ett reklamsamarbete på Instagram råkade han visa lite mer än vad som var planerat.
Något som följarna var snabba med att kommentera.
– Helt sinnessjukt, säger han om misstaget.
Annons
Martin Melins ord om dejtinglivet: Jag är jättedålig på att raggaBrand logo
Martin Melins ord om dejtinglivet: Jag är jättedålig på att ragga

Martin Melin blev ett känt ansikte för svenska folket efter sin medverkan i Robinson 1997 och har efter det blivit en stor nöjesprofil. Sedan dess har han nämligen hållit sig kvar i rampljuset genom sina sociala kanaler där han bland annat delar med sig av livet som polis.

Martin har även tre barn. Fanny och Felix fick han tillsammans med ex-frun Christina Melin och sonen Charlie med deckardrottningen Camilla Läckberg. Han och Camilla gifte sig år 2010 men gick sedan skilda vägar bara fyra år senare.

Numera lever Martin som singel och det verkar inte som att polisen tänker stressa fram något. I en intervju med Hänt har han nämligen tidigare berättat om sin syn på kärlekslivet.

– Problemet är att jag inte har tid för kärlekslivet. Jag går inte runt och letar heller, men skulle det bli någonting så tror jag att jag kommer ramla över det bara, sa han då.

Martin Melins nakenmiss – råkade visa snoppen på Instagram

Just nu befinner sig Martin på Kanarieöarna för att skriva klart den tredje boken i sin bokserie. Men medan han fokuserar på manuset till boken passade han även på att spela in ett reklamsamarbete som han sedan la ut på sin Instagramstory.

Annons

Han stod då naken i duschen och schamponerade håret. Från början såg man bara hans överkropp, men när han sedan skulle skölja bort schampot tog han ett steg bort från kameran och visade därmed lite mer av sin kropp än vad som var planerat. En del av Martins snopp råkade nämligen hamna i bild.

Martin Melins egna ord om pinsamma händelsen

När Hänt når Martin för att fråga om det var många som han se misstaget svarar han skämtsamt:

”Inte så många som man kan tro. Däremot ett femtiotal kommentarer om att det var den bästa reklamen de sett. Så det var ju bra i alla fall.”

Han fortsätter:

”Jag får väl vara glad över att misstaget upptäcktes så fort och att det ändå bara var en tiondel man fick en liten glimt. Jag får bjuda på det.”

Efter att han upptäckte sitt misstag tog han ner videon direkt för att istället lägga ut en ny version. I en intervju med Aftonbladet har han också berättat om misstaget och hur han har hanterat hela situationen:

– Det är helt sinnessjukt. Jag dubbelkollade och jag har dessutom kollat med de som jag gör det här för och ingen hade noterat det. Men jag blev faktiskt inte nervös för det var så lite man såg en sådan oerhört kort stund. Så jag kommer inte ligga sömnlös över detta.

Printscreen från Martin Melins Instagram story från reklamsamarbetet. Foto: Martin Melin/Instagram

FOTO: Martin Melin/Instagram, Tommy Holl/TT

Annons