LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tv4–tittarnas kritik mot de nya artisterna i Så mycket bättre

31 okt, 2021 
Johanna Alm
Siw Malmqvist & Peter Jöback Så mycket bättre
Efter att det första avsnittet av Så mycket bättre har haft premiär riktas det nu stark kritik mot TV4.
Läs här för att veta varför.
Annons
Så långa är årets deltagare av ”Så mycket bättre”Brand logo
Så långa är årets deltagare av ”Så mycket bättre”

I helgen hade årets säsong av Så mycket bättre premiär och tv-tittarna fick bland annat se när Cherrie tolkade Siw Malmkvists hitlåt Mamma är lik sin mamma och när Thomas Stenström bjöd in Viktor och Gustaf Noréns bror Carl till ett gästframträdande.

De senaste åren har TV4-programmet kantats av en hel del förändringar. Tidigare hade nämligen varje artist en egen dag där de dels fick välja en aktivitet som de andra deltagarna skulle hänga med på, men där de också fick se alla artister tolka sina egna låtar under en och samma kväll.

Men de senare åren har artisterna blivit allt fler vilket helt enkelt har lett till att dagarna inte längre räcker till för att det gamla konceptet med ska kunna fortsätta.

I säsong 14 är det totalt 14 artister som medverkar. Och istället för att varje artist kommer ha en varsin dag kommer det istället vara två artister som är kvar under hela säsongen, medan resterande avslöjar varandra.

Annons

Och de artister som i år kommer vara med hela vägen är inga mindre än Melissa Horn och Thomas Stenström.

Därför saknades Siw Malmkvist i Så mycket bättre

I premiäravsnittet var det Peter Jöback som fick välja vilken aktivitet deltagarna skulle syssla med under dagen. Och det blev självfallet trädgårdsarbete som stod på agendan, detta då det ligger artisten varmt om hjärtat.

Under aktiviteten syntes dock inte Siw Malmkvist till. Hon dök nämligen upp lite senare. I en intervju med Hänt avslöjade hon sanningen om frånvaron.

– Jag var med hela tiden så det måste väl varit som de har klippt det bara. Jag var där iallafall, sa Siw Malmkvist då.

Tittarnas kritik mot TV4 efter första avsnittet

Efter att första avsnittet av den nya säsongen av Så mycket bättre har visats har det nu kommit en hel del kritik mot TV4. Detta då många menar att de inte känner igen årets artister.

”Harpo, Siw och Jöback känner jag ju till. Vilka de andra är har jag ingen aning om”, skriver bland annat en person.

Annons

”När man tittar på bilden och undra vilka det är? Känner knappt ingen någon. Dags att skrota konceptet eftersom alla stora namn redan varit med,” fyllde en annan i.

Men TV4 valde att svara på kritiken genom att förklara att en del av charmen med programmet delvis är att upptäcka nya artister:

”Charmen med programmet är ju delvis att få upptäcka nya artister! Bara för att du inte vet vilka vissa är betyder inte det att de är okända. Hoppas du tittar ikväll!”

FOTO: TV4/Instagram, Så mycket bättre/TV4 Play

Annons