Därför saknades Siw Malmkvist i Så mycket bättre – egna orden

Siw Malmkvist Så mycket bättre

I premiäravsnittet av TV4:s succéprogram Så mycket bättre försvinner Siw Malmkvist från aktiviteten som deltagarna ska utföra tillsammans.
Hänt har tagit reda på anledningen till hennes frånvaro.
Siw Malmkvist om sjukdomskampen i ”Så mycket bättre”
Slå på ljud

Ikväll var det premiär för den nya säsongen av succéprogrammet Så mycket bättre.

Alla deltagare i årets säsong av sångprogrammet

Som vanligt är det en riktigt stjärnspäckad säsong som tv-tittarna har framför sig med artister som Andreas Mattsson, Cherrie, Casper Janebrink, Daniel Adams-Ray, Maxida Märak, Moonica Mac, Peter Jöback, Harpo, Marie Nilsson Lind, Siw Malmkvist, Gustaf och Viktor Norén.

Melissa Horn och Thomas Stenström är dessutom årets värdpar och kommer därför att medverka genom hela säsongen medan de andra deltagarna kommer avlösa varandra.

I premiäravsnittet av Så mycket bättre fyller den folkkäre artisen Peter Jöback 50 år och möts av ett överraskningsfirande när han anländer till Hotell Grå Gåsen, som ligger på Gotland och där inspelningen av programmet sker.

Bröderna Viktor och Gustaf Norén fick också ett överraskande i form av deras bror Carl som gör ett gästframträdande.

Alla deltagare i årets säsong av Så mycket bättre.

FOTO: Jessica Gow/TT

Därför syns inte Siw Malmkvist under aktiviteten i Så mycket bättre

I avsnittet får födelsedagsbarnet Peter även välja en aktivitet som deltagarna ska utföra tillsammans, och eftersom han har en passion för trädgårdsarbete så var det just det som stod på agendan.

Men i avsnittet lyser Siw med sin frånvaro under aktiviteten. Hon dyker upp lite senare än de andra deltagarna när de försöker få ihop en trälåda att plantera växterna i.

Under pressträffen av Så mycket bättre var Hänt på plats och frågade då Siw hur det kommer sig att hon kom senare till aktiviteten, och svaret var oväntat. Hon var nämligen på plats under hela tiden och menar på att produktionen helt enkelt måste ha klippt bort henne.

– Jag vet faktiskt inte. Jag var med hela tiden så det måste väl varit som de har klippt det bara. Jag var där iallafall, svarade Siw Malmkvist då.

LÄS OCKSÅ: Idol-Erik Elias Ekströms hälsning till vännerna som fått barn

LÄS OCKSÅ: Gravida Caroline Kejbert om varför hon är ifrån Joacim Rickling

FOTO: Så mycket bättre/TV4 Play, Jessica Gow/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN