TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gravida Caroline Kejbert om varför hon är ifrån Joacim Rickling

30 okt, 2021 
Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Caroline Kejbert och Joacim Rickling har varit ett par sedan Bonde söker fru 2017 och väntar sitt andra barn tillsammans.
Men nu berättar Caroline om varför hon befinner sig ifrån kärleken Joacim.
Annons
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Caroline Kejbert och Joacim Rickling fick sig minsann ett äventyr i Bonde söker fru 2017. Caroline tog modet till sig att söka in till programmet efter att ha sett Joacim i tv-rutan.

Och visst blev det sedan Caroline Kejbert som blev den lycklige. Hon och Joacim fann varandra och har sedan dess varit ett par. De har även ett barn tillsammans och väntar nu också tillökning. Men nu berättar Caroline anledningen till varför hon befinner sig så långt ifrån Joacim.

Bonde söker fru 2021 – svartsjuka och kärleksintriger

Årets Bonde söker fru är även i full gång. Avsnitten har redan bjudit på kärleksintriger och kyssar. Programledare Linda Lindorff berättade i en intervju med Expressen nyligen att det varje år blir svartsjuka, de som söker kärleken vet vad de ger sig in på men samtidigt är det inte alltid lätt att styra över känslorna.

– Svartsjuka blir det varje år. Det är nästan oundvikligt när man har ett program med ett koncept där en person dejtar flera personer samtidigt, säger Lindorff och fortsätter:

Annons

– För vissa är det hanterbart, för andra blir det precis som ordet säger, en sjuka. Man blir svart och det sätter sig i en. Jag tycker ordet svartsjuka säger ganska mycket om vad det är som händer.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling är ifrån varandra

Bonde söker fru har genom åren bjudit på kärlek, giftermål och barn. Likaså för Caroline Kejbert och Joacim Rickling! I början av 2019 fick de sitt första barn tillsammans, som fick namnet Wilda. De bor tillsammans på en gård som de har renoverat ihop och i början av 2022 väntas de få ett syskon till Wilda.

Men just nu befinner sig Caroline Kejbert ifrån sin Joacim, då hon besöker sin syster i Umeå.

– Nu är jag och min syster i Umeå. Jag jobbar och hon pluggar, förklarar Caroline Kejbert på Instagram story.

Några dagar innan detta hade Caroline även publicerat en bild på de två tillsammans där hon skrev om saknaden: ”Minns inte när vi var från varandra mer än en natt senast. Nu blir det hela fyra stycken! Saknar dig redan,” skrev Caroline intill en kärleksfull bild på dem två ihop.

Nu verkar det dock som att Caroline Kejbert och Joacim Rickling är återförenade igen efter ett par dagar ifrån varandra!

FOTO: TV4 / Privat

Annons