TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Flickvännen Alexandra Torgrips liv med Einár innan hans död

26 okt, 2021 
Einár och Alexandra
Alexandra Torgrip och Einár Grönberg var ett par.
De visade ofta upp sitt liv ihop i sociala medier och det finns en hel del bilder från deras gemensamma resor.
Se bilderna från deras liv tillsammans här.
Annons
Flickvännen Alexandra Torgrips liv med Einár innan hans dödBrand logo
Flickvännen Alexandra Torgrips liv med Einár innan hans död

Alexandra Torgrip var tillsammans med en av Sveriges största rappare. Personen vi talar om är Nils Kurt Erik Einar Grönberg, känd som artisten Einár. Han blev skjuten till döds i Hammarby sjöstad förra veckan.

Den prisbelönte rapparen slog igenom redan som 16-åring. En av hans största hitlåtar var Katten i trakten. Förutom uppvisande av musiken så syntes Einár och flickvännen resa en hel del tidigare i år, något de visat upp på Instagram. Se bilderna på hur deras tillvaro var här.

Einár Grönberg blev skjuten till döds i Hammarby Sjöstad

Natten till den 22 oktober kom beskedet att en person hade blivit ihjälskjuten i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Den handlade om rapparen Einár och räddningspersonal utförde hjärt- och lungräddning på plats, men artistens liv gick inte att rädda.

Han hittades skjuten med flera skott och polisen bekräftade dödsfallet klockan 00.45. En förundersökning är inledd om mord. Enligt uppgifter till Aftonbladet rör det sig om skott i huvudet och i bröstet, rapporterar tidningen.

Annons

Ögonvittnen uppger att gärningsmannen stått på cirka 1,5 meters avstånd och siktat på Einár och skjutit, skriver Aftonbladet.

Folk har lagt blommor och ljus i närheten av platsen i Hammarby Sjöstad, där rapparen Einár blev skjuten.

Förutom att Einár var en artist och pojkvän var han en son, bror och vän. Många fans sörjer artistens bortgång. I flera år har han haft otaliga framgångar med sin musik.

Alexandra och Einárs kärlek – visade upp livet på sociala medier

Alexandra Torgrip och Einár har visat upp hur deras tillvaro var på sociala medier. Bland annat när de reste tillsammans, exempelvis befann de sig i Dubai och syntes njuta av semester ihop.

Alexandra och Einár.

På bilden ovan syns Alexandra och Einár utomlands tillsammans för ett par månader sedan. På Instagram har hon sparat ner händelser där följarna kan ta del av videor och bilder.

Annons

Sedan Einárs bortgång har Alexandras Instagram-konto ökat i följarantal med flera tusentals. På en bild där kommentarerna är öppna syns flera stötta henne och beklaga bortgången och sorgen.

Alexandras foto på Einár från resan tillsammans.
Einár och Alexandra. Bilden har lagts upp i höjdpunkter för 12 veckor sedan.

Ovan syns Einár när han befann sig i Dubai.

Våra tankar går till Einárs allra närmsta.

FOTO: Jessica Gow/TT / Alexandras Instagram

Annons