Flickvännen Alexandra Torgrips sista bild med Einár innan hans död

Alexandra Torgrip och Einár

Alexandra Torgrip var tillsammans med Einár – en av vår tids allra största artister.
Förra året blev han ihjälskjuten och skulle den 5 september ha fyllt 20 år.
Här är Alexandras sista bild med Einár.
Artisten Einar död efter skjutning
Slå på ljud

Nils Kurt Erik Einar Grönberg, mer känd under artistnamnet Einár, var en av Sveriges största rappare. Han var son till skådespelaren Lena Nilsson och hans pappa var Erik Grönberg. Han växte upp i Enskededalen i Stockholm och redan som sexåring skrev artisten sin första låt, och den första seriösa låten gjorde han som tioåring.

Förra året i oktober kom chockbeskedet – Einár hade blivit ihjälskjuten i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Han blev 19 år gammal och var en av vår tids största artister. Artisten var även tillsammans med Alexandra Torgrip. Bara några dagar innan bortgången publicerade hon en bild på de två tillsammans – se sista berörande bilden på kärleksparet här.

Alexandra Torgrip och Einár har känt varandra sedan de var små

Einár och Alexandra Torgrip var ett par under en lång tid. De har varit vänner sedan de var små barn. I april publicerade Alexandra en bild på dem två tillsammans när de befann sig på en resa i Dubai. De såg minst sagt kära ut.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Alexandra Torgrips sista bild med Einár: ”Du & Jag”

Alexandra var tillsammans med en av Sveriges största artister. 2019 slog Einár nämligen igenom med låten Katten i trakten endast som 16 år gammal. Kort efter släppte han debutalbumet med namn Första klass. Även där fanns det stora hits som låten Fusk och Rör mig. Han har prisats på både Grammisgalan och P3 Guld-galan för sina framgångar inom musiken.

Men under karriären har Einár tampats med missbruk och haft det tufft i skolan. När han tillsammans med mamma Lena Nilsson gästade Malou efter tio för ett par år sedan talade han om deras relation.

– Vi har både haft våra nackdelar. Hon har fått stå ut med mycket, och det är samma med mig när jag var yngre, sa Einár i Malou efter tio.

Sista ”offentliga” bilden på Einár och Alexandra publicerade hon bara ett par dagar innan mordet.

På bilden i fråga syntes Einár hålla om henne kärleksfullt.

Alexandra och Einar

Alexandra tillsammans med Einár.

FOTO: Instagram

”Du & Jag”, skriver Alexandra under den kärleksfulla bilden.

Vila i frid.

LÄS OCKSÅ: Rapparen Einárs revansch efter kritiken – egna orden

LÄS OCKSÅ: Efter kritikstormen – rapparen Einár försvarar Malou von Sivers

FOTO: Instagram / Jessica Gow/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN