Flickvännen Alexandra Torgrips sista bild med Einár innan hans död

Alexandra Torgrip och Einár

Alexandra Torgrip var tillsammans med Einár – en av vår tids allra största artister.
Igår hittades han ihjälskjuten och hela Sverige sörjer den tragiska bortgången.
För bara fem dagar sedan publicerade Alexandra en bild på dem två.
Se den allra sista bilden på kärleksparet här.

Nils Kurt Erik Einar Grönberg, mer känd under artistnamnet Einár, var en av Sveriges största rappare. Han var son till skådespelaren Lena Nilsson och hans pappa var Erik Grönberg. Einár växte upp i Enskededalen i Stockholm. Redan som sexåring skrev han sin första låt, och den första seriösa låten gjorde han som tioåring.

Natten till fredagen kom chockbeskedet – Einár har blivit ihjälskjuten i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Han blev 19 år gammal. Polisen utreder nu mord och flera skott ska ha avlossats. Einár var en av vår tids största artister och hela Sverige sörjer nu den prisbelönte rapparen. Han var tillsammans med Alexandra Torgrip. För bara fem dagar sedan publicerade hon en bild på de två tillsammans – se sista berörande bilden på kärleksparet här.

Breaking
Rapartisten Nils ”Einár” Grönberg död – ihjälskjuten i Stockholm

Alexandra Torgrip och Einár har känt varandra sedan de var små

Einár och Alexandra Torgrip var ett par under en lång tid. De har varit vänner sedan de var små barn. I april publicerade Alexandra en bild på dem två tillsammans när de befann sig på en resa i Dubai. De såg minst sagt kära ut.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Alexandra Torgrips sista bild med Einár: ”Du & Jag”

Alexandra var tillsammans med en av Sveriges största artister. 2019 slog Einár nämligen igenom med låten Katten i trakten endast som 16 år gammal. Kort efter släppte han debutalbumet med namn Första klass. Även där fanns det stora hits som låten Fusk och Rör mig. Han har prisats på både Grammisgalan och P3 Guld-galan för sina framgångar inom musiken.

Men under karriären har Einár tampats med missbruk och haft det tufft i skolan. När han tillsammans med mamma Lena Nilsson gästade Malou efter tio för ett par år sedan talade han om deras relation.

– Vi har både haft våra nackdelar. Hon har fått stå ut med mycket, och det är samma med mig när jag var yngre, sa Einár i Malou efter tio.

Hela Sverige sörjer nu Einárs tragiska och ofattbara bortgång. Han hittades skjuten med flera skott och polisen bekräftade dödsfallet vid klockan 00.45. En förundersökning är nu inledd om mord.

Flera fans och kända artister skickar nu sitt stöd till Einárs allra närmsta. Inte minst flickvännen Alexandra. Sista bilden på dem två tillsammans publicerade hon för bara fem dagar sedan. På bilden syns Einár hålla om henne kärleksfullt.

Alexandra tillsammans med Einár.

FOTO: Instagram

”Du & Jag”, skriver Alexandra under den kärleksfulla bilden.

Våra tankar går till Einárs alla nära och kära. Vila i frid.

LÄS OCKSÅ: Rapparen Einárs revansch efter kritiken – egna orden

LÄS OCKSÅ: Efter kritikstormen – rapparen Einár försvarar Malou von Sivers

FOTO: Instagram / Jessica Gow/TT

SENASTE NYTT!