TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

5 saker du inte visste om rappartisten Einárs flickvän Alexandra Torgrip

11 apr, 2021 
AvMimmi Fouchenette
Artisten Einár med sin flickvän Alexandra Torgrip på semester i Dubai

Rappstjärnan Einár visar upp kärleken Alexandra Torgrip på Instagram. Men vem är Alexandra?
Hur gammal är hon och var kommer hon ifrån?

Annons
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighetBrand logo
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighet

Rappstjärnan Einár Grönberg, 18, han är en av Sveriges mest spelade artister och har drygt 1 miljon streams i månaden på musikplattformen Spotify. Förra året vann han Årets låtP3 Guldgalan för sin hit Katten i trakten.

Men just nu blomstrar inte bara musikkarriären för den unga rapparen utan även kärlekslivet. På Instagram visar han än en gång upp kärleken Alexandra Torgrip.

Einár och Alexandra Torgrip har varit ett par en längre tid, och varit vänner sedan de var små. Men fram tills nu var var det längesen vi fick se paret offentligt.

För sex dagar sedan la Einár upp en bild på på paret på hans Instagram poserandes på en vit Bentley i kläder från lyxmärket Balenciaga.

Bilden är tagen från Dubai och det är där det unga paret befinner sig just nu. Einárs caption på bilden är ”Vad vill ni oss?” och han använde en hashtag #alltSkaVaDyrtBrorBalenciaga.

Hur träffades Einár och Alexandra Torgrip?

Enligt kommentarer från Alexandra Torgrips Instagram verkar paret ha känt varandra under en längre tid och varit tillsammans längre än vad man kan tro från deras Instagrams. Men när de blev ett par är svårt att veta.

Annons

Hur gammal är Alexandra Torgrip och var bor hon?

Alexandra Torgrip föddes den 28 april år 2002 och snart ska hon fylla 19 år.

Alexandra har även två mellannamn, Vivi Margareta. Men tilltalsnamnet är alltså Alexandra.

Hon är skriven på en adress i Älvsjö, i Stockholm.

Vad heter Alexandra Torgrip på Instagram?

Det kan vara svårt att hitta Alexandra Torgrip på Instagram då hon inte använder sitt namn utan går under namnet Alexalexandras. På Instagram har hon över 20 000 följare.

Den sociala kanalen består mest av bilder på henne själv, många av dem när hon bär dyra märkeskläder och märkesväskor men nu det senaste även några bilder med kärleken Einár.

Trots att Alexandra Torgrip endast har ett fåtal bilder i sitt flöde kan man se flera bilder från hennes och Einárs lyxliv nere i Dubai.

Hur ser Alexandra Torgrips och Einárs förhållande ut?

Den senaste bilden från hennes Instagram är en bild på henne och Einár, när hon sitter i hans knä. På bilden har taggat den kända strandpromenaden i Dubai, JBR Beach. Bilden har fått över 10 000 gilla-markeringar.

Alexandras caption till bilden var ”High life”.

Vänner och fans till paret har kommenterat stöttande på bilden.

”Du lever alla tjejers dröm”, skriver en av följarna till bilden.

”Finaste paret i Sverige”, fyller en annan följare i.

Einárs mamma, skådespelerskan Lena Nilsson, kommenterade två hjärt-emojis på Alexandras Instagrambild.

FOTO: TT, Instagram

Annons