LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravida Caroline Kejbert om saknaden efter Joacim Rickling

21 okt, 2021 
Caroline Kejbert och Joacim Rickling med dottern Wilda
Caroline Kejbert och Joacim Rickling har varit ett par sedan Bonde söker fru 2017.
Nu berättar gravida Caroline om den tuffa saknaden efter Joacim som ska åka iväg.
”Saknar dig redan”, skriver hon på Instagram.
Annons
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Joacim Rickling och Caroline Kejbert fann varandra i Bonde söker fru för fyra år sedan. Det märktes tydligt att kärleken blomstade mellan dem från start och sedan programmet har de hållit ihop och bor idag på Tuna gård.

De har ett barn tillsammans, dottern Wilda, och Caroline driver även en butik på parets gård. Nu meddelar Caroline Kejbert på Instagram att hon och Joacim kommer vara ifrån varandra och att saknaden redan är stor.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling ska bli föräldrar igen

Nyligen nåddes vi av den glädjande nyheten att Caroline och Joacim väntar barn nummer två. Wilda kommer att få ett litet syskon och bebisen är beräknad att födas i början av januari 2022.

Caroline har tidigare uttryckt på sina sociala medier att hon är överlycklig och har svårt att ta in att Wilda ska få ett litet syskon.

Kliver in i graviditetsvecka 27 idag. Kan inte förstå att vi om tre månader kommer att gå från tre till fyra i vår lilla familj”, skrev hon nyligen på Instagram.

Annons

För Aftonbladet har Joacim Rickling berättar om sin stora glädje över att bli tvåbarnspappa.

– Det känns jättekul. Vi är väldigt glada och hoppas att allt går som det ska, sa Joacim till tidningen vid gravidavslöjandet.

Caroline Kejbert om saknaden till Joacim Rickling

Caroline Kejbert och Joacim har haft en egen serie på TV4 med titeln Bondeparet där vi fick följa resan med att totalrenovera deras hem. Det var även där vi fick se Caroline berätta om att hon var gravid med parets första barn.

Denna graviditet har Caroline dock inte varit lika öppen. Däremot har hon ofta frågestunder på Instagram. Varje gång är det samma fråga som dyker upp: ”När ska ni gå ut med könet på bebis” och ”Är det en pojke eller flicka?”.

Caroline Kejbert svarade nyligen på frågan, och berättade att de så småningom kommer att avslöja om Wilda får en lillebror eller lillasyster.

Annons

Nu har Caroline siktet inställt på familjen och berättar i ett nytt öppenhjärtigt inlägg på Instagram att Joacim Rickling och hon inte kommer att vara tillsammans de kommande dagarna, något hon tycker känns jobbigt.

Caroline med sin Joacim

”Minns inte när vi var från varandra mer än en natt senast. Nu blir det hela fyra stycken! Saknar dig redan,” skriver Caroline Kejbert intill en kärleksfull bild på dem två ihop.

Flera stöttar nu Caroline i kommentarerna. Bland andra Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson.

”Men åh, så mysigt att sakna ändå!!”, skriver Susanna.

Hänt har sökt Caroline Kejbert.

FOTO: PRIVAT

Annons