Carina Berg om pinsamma händelsen med sonen Holger

Carina Berg

Att vara förälder är inte alltid lätt, något som Carina Berg fick uppleva efter händelsen med sonen Holger.
I veckans avsnitt av podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva berättar hon om situationen med sonen.
Allt du behöver veta om Carolina Gynning
Slå på ljud

Vännerna Carolina Gynning och Carina Berg driver podcasten Gynning & Berg - Hittar sig själva tillsammans. I podcasten tar de upp små och stora frågor utifrån ett personligt perspektiv. Öppenhjärtigt och ärligt berättar de om allt ifrån pinsamma historier till roliga anekdoter, och i det senaste avsnittet av podden berättar Carina nu om en händelse som hände när hon var med sin son.

Carina Bergs hyllning till ex-maken Kristian Luuk

Carina och maken Erik Berg har barnen Otto, 2, och Juno, 0, tillsammans. Juno kom i april tidigare i år och sedan dess har man kunnat ta del av en hel del bebisbilder på Carinas Instagram.

Carina är även mamma till sonen Holger, 11, som hon har tillsammans med ex-maken och tv-profilen Kristian Luuk. Carina har tidigare varit väldigt förtegen kring relationen med ex-maken, men i ett avsnitt av podcasten Gynning & Berg avslöjade hon för ett tag sedan att de fortfarande har en fin relation till varandra.

– Jag är ju så himla glad över att jag har världens bästa ex-man, sa Carina då.

Carina Berg om händelsen med sonen Holger

Tillsammans är vännerna tillika kollegorna Carolina och Carina ett riktigt radarpar och många hyllar dem för att alltid bjuda på sig själva och händelser från deras vardag.

I podcasten pratar de ofta om deras barn och olika situationer man kan hamna i som förälder, och i det senaste avsnittet var det inget undantag.

Det var när de kom in på situationer de hamnat i där barnen har skämts över dem som Carina väljer att ta upp en händelse som utspelade sig med sonen Holger och hans vänner. Carina skulle nämligen sjunga lite när de var där, men fick feeling och sjöng helt enkelt lite för högt - vilket hon tror Holger aldrig kommer att förlåta henne för.

– Jag är ju superpinsam. En situation som han aldrig kommer förlåta mig för det var när jag sjöng Till havs av Jussi Björling. Jag sjöng den och så fick jag feeling och sjöng lite för högt, berättar hon.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos avslöjande om hur mycket nya lägenheten kostade

LÄS OCKSÅ: Erika Persson visar upp detaljen i bilderna med vännen: “Lesbisk”

FOTO: Efter fem/TV4 Play, Carina Berg/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN