LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos avslöjande om hur mycket nya lägenheten kostade

20 okt, 2021 
Bianca Ingrosso om nya lägenheten
Inte många kan vid det här laget ha missat att Bianca Ingrosso har köpt en ny lägenhet.
Det är en paradvåning på Östermalm och nu avslöjar Bianca mer detaljer om priset.
– Hur mycket som helst, säger tv-profilen.
Annons
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens bråk inför alla – pojkvännens löfte: ”Ljuger aldrig”Brand logo
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens bråk inför alla – pojkvännens löfte: ”Ljuger aldrig”

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges kändaste tv-profiler. Hon figurerar i Wahlgrens värld tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren, 53. Utöver det är hon även en av jurymedlemmarna i TV4:s Talang och har gästat program som Skavlan och Hellenius hörna.

Numera är Bianca även insatt i skönhetsbranschen då hon med märket CAIA slagit igenom stort världen över. Som verksam på plattformen Youtube avslöjade Bianca även nyligen att hon har köpt en ny lägenhet, och nu avslöjar hon fler detaljer om priset hon betalat för den exklusiva paradvåningen.

Bianca Ingrosso om sin nya lägenhet: ”Uppfostra alla barnen”

Det var på Instagram och i den senaste vloggen som Bianca delade med sig av den stora och glädjande nyheten att hon har köpt sin drömlägenhet. Tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen är planen att hon ska flytta in nästa år under sommaren.

På Instagram skev hon: ”I början av veckan köpte vi vår absolut största drömlägenhet. Den är bokstavligen allt jag drömt om och lite till. Jag vill bo där för resten av mitt liv och uppfostra alla barnen där.”

Annons

Tv-profilen har planer på att renovera lägenheten. Hon har nämt för följarna att hon kommer att flytta hela köket samt göra om badrummet. Planlösningen är Bianca dock nöjd med. I vloggen avslöjade hon flera detaljer och att våningen är på hela 300 kvadratmeter.

– Den har fyra sovrum, jättestora ytor och den mest perfekta planlösningen jag varit med om. Och det är allting jag nånsin har drömt och inte ens kunnat våga drömma om, förklarade Bianca då.

Bianca Ingrossos avslöjande om priset på paradvåningen

Bianca berättar vidare i vloggen att budgivningen var intensiv och att hon var väldigt nervös. Klockan 19:00 hade säljaren nämligen beslutat sig för att stänga budgivningen och den som stod sist kvar var ingen mindre än Bianca Ingrosso, som i stunden grät av lycka.

Enligt Bianca så ska priset ha gått upp rejält och budgivningen ska ha varit hetsig.

Annons

– Jag var med i en budgivning som började i söndags, i måndags blev den intensiv. Gick upp hur mycket som helst. Men 19:00 i måndags fick jag ett sms om att jag hade vunnit budgivningen, säger Bianca.

Exakt vad slutpriset landade på har Bianca Ingrosso dock inte uttalat sig om än. Men det råder ingen tvekan om att det är ett skyhögt miljonbelopp. Stort grattis Bianca!

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet / Youtube

Annons