LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Ankas 19-åriga dotter Elli har vuxit upp – så ser hon ut idag

18 okt, 2021 
Anna Anka och barnen
Svenska hollywood-profilen Anna Anka har två barn, en dotter vid namn Elli och en son som heter Ethan.
Dottern Elli har nu fyllt 19 år och har minst sagt vuxit upp, se bilden på hur hon ser ut idag här!
Annons
16 Hollywoodkändisar som är lika som bärBrand logo
16 Hollywoodkändisar som är lika som bär

Anna Anka slog igenom i Svenska hollywoodfruar för flera år sedan. Hon gjorde minst sagt avtryck i serien och slutade tvärt för att sedan göra comeback i programmet år 2018.

Idag är Anna tillsammans med David Johansson, 30. Men har sedan tidigare förhållanden barnen Elli och Ethan. Nu har Elli vuxit upp och är 19 år gammal, se bilden på hur hon ser ut idag!

Anna Anka om livet med 20 år yngre maken David Johansson

Anna Anka och David Johansson har varit gifta i två år nu. Faktum är att de gifte sig i hemlighet, detta avslöjade Anka i podcasten Power Couples förra året.

Nyligen beskrev hon för Expressen att hon och David har en fantastisk relation och att det är viktigt att man inte tänker för mycket på det yttre i sexlivet.

– Det är svårt när man är ung – porren trycks in i dem hela tiden. Killarna har förväntningar på hur en tjej kommer bete sig. Tjejen blir besviken för hon inte vill ha det på ett visst sätt, inte i röven, inte suga. Då blir de båda besvikna, sa hon till tidningen.

Annons

Anna Ankas dotter Elli har vuxit upp – så ser hon ut idag

Anna Ankas dotter är född 2002 och fyller nu 19 år. Och mamma Anna passar såklart på att gratta dottern på Instagram – samtidigt som hon visar upp en ny bild på Elli!

”Min flicka är vuxen. Du har blommat ut till en häpnadsväckande kvinna. Du har allt, utseende, talang, driv och anda. Jag blev kär i dig redan innan jag såg dig. Din första spark är ett ögonblick som jag för alltid kommer att komma ihåg. Jag kunde inte ha bett universum om en bättre gåva än dig,” skriver Anna Anka på Instagram.

Anna Ankas dotter Elli har vuxit upp.

”Jag lovade att vara din skyddsängel och alltid stå vid din sida på gott och ont. Ingen kommer någonsin att veta styrkan i min kärlek till dig. Efter allt är du den enda som vet hur mitt hjärta låter inifrån. Jag är här för att aktivera delen av dig som är så kraftfull och kommer ihåg vem du verkligen är. Var kvinnan jag vet att du kan vara och glöm aldrig att jag älskar dig. Grattis på födelsedagen, med kärlek Mamma.”

FOTO: Daniel Nilsson/Aftonbladet/TT / Olle Sporrong/EXP/TT

Annons