LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina Bergs dotter Juno drabbad av dubbelsidig öroninflammation

18 okt, 2021 
CARINA BERG, JUNO BERG
I våras blev Carina Berg och maken Erik Berg föräldrar till lilla dottern Juno.
Nu berättar Carina om Junos svåra sjukdomskamp.
Annons
Carina och Erik Bergs kärlekssagaBrand logo
Carina och Erik Bergs kärlekssaga

Carina Berg, 43, och maken Erik Berg, 32, har barnen Otto, 2, och lilla Juno som föddes i april tidigare i år. Carina är även mamma till sonen Holger, 11, som hon har tillsammans med ex-maken Kristian Luuk, 55.

Carina Bergs svåra gravidkamp

Att bli trebarnsmamma var absolut inte en självklarhet för Carina, som var 40 år gammal när hon träffade tio år yngre Erik. Men Carina hade heller inga svårigheter att ta upp barnfrågan tidigt.

– Vi pratade om det efter vår första dejt. Jag sa att ”det är ett faktum att jag är 40, och om du vill ha barn kan inte vi hänga på den tanken för länge”, sa Carina då enligt Amelia.

Erik gick direkt med på idén och snart var de igång. Men det var långt ifrån en dans på rosor. Det blev totalt fem IVF-försök, fyra missfall och tusen tårar. Men paret lärde sig samtidigt ett och annat och det fick svenska folket ta del av i tv-serien Var fan är storken?.

Annons

Carina Berg om Junos insjuknande

Men till slut kom de glada nyheterna och Carina var gravid med sonen Otto! Han föddes i slutet av 2019 och ganska snabbt kunde paret konstatera att de ville ge honom ett syskon. Och plötsligt var svårigheterna med att bli gravid som ett minne blott och Carina blev gravid med Juno relativt snabbt.

– Det är en spontan graviditet som det kallas. Enligt vår IVF-läkare var det en femprocentig chans att bli gravida på naturlig väg. Vi hade planerat att sätta in vårt sista frysta embryo, men vänta till efter sommaren. Men det här har varit ett otroligt härligt slut på en jobbig resa, sa Carina då till Amelia.

Nu har Juno hunnit bli flera månader gammal och på sociala medier har Carina kunnat visa upp lyckan över att få vara hennes mamma. Men nu har Juno tyvärr stött på något jobbigt. Hon har nämligen drabbats av öroninflammation, inte bara på ett öra, utan på båda.

”Dubbelsidig öroninflammation kan inte plocka ner humöret på denna lilla sol”, skriver Carina och i kommentarsfältet kryllar det av personer som önskar att Juno snart ska bli frisk.

Hänt har sökt Carina Berg för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons