Stark kritik mot Bingolotto efter upptäckterna i programmet

LOTTA ENGBERG, BINGOLOTTO

Bingolotto handlar inte bara om att spela bingo och vinna stora pengar. Det finns även många som tittar på programmet för den härliga underhållningens skull.
Men nu har tittarna ett och annat att säga om dansbanden och musiken.

Bingolotto är ett av Sveriges mest folkkära program när det kommer till underhållning och såklart att spela bingo.

Ända sedan 1991 har Bingolotto visats på tv och under årens lopp har det bjudits på många härliga stunder och storslagna vinster. Det här betyder med andra ord att Bingolotto fyller 30 i år och det är givetvis något som ska firas!

30-årsjubileumet går av stapeln lördagen den 23:e oktober och det förväntas bli en riktig dunderkväll med massa Bingolotto-profiler som återvänder till programmet. Dessutom ska det även spelas ett jubileumslotto med 30 miljoner extra i potten.

Pernillas vägran mot Christian – trots vännernas vädjan

Bingolotto fyller år – firar 30-årsjubileum

Några utav de legendariska Bingolotto-profilerna som dyker upp på 30-årsjubileumet är bland annat Leif ”Loket” Olsson, 79, Ingvar Oldsberg, 76, och Lasse Kronér, 58.

Förra året valde Rickard Olsson, 54, att hoppa av sin roll som programledare för showen och sedan dess har Lotta Engberg, 58, och Stefan Odelberg, 47, turats om att leda programmet på söndagarna. Än så länge är det oklart om Rickard kommer kunna vara med på 30-årsjubileumet, när Hänt träffade honom berättade han varför.

Sedan Lotta och Stefan tog över taktpinnen har mycket hänt och bland annat har tittarna kunnat spela bingo även under sommaren – något som var helt nytt och gick till historien. Bingolotto Sommarkväll sändes från Askims camping i Göteborg och sändes under ledning av Agneta Sjödin, 54, och Casper Janebrink, 51.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarnas kritik mot Bingolotto

Bingolotto Sommarkväll fick en del kritik för deras sändningstider och nu visar det sig att Bingolotto-tittarna återigen har ett och annat att säga om programmet. Det är nämligen många som tycker att det borde pratas mindre – och ha mer musik.

”Mer musik, mindre prat.”, skriver en.

”Även denna kväll var det underhållning i Bingolotto. Men för oss TV-tittare............prata mindre, SPELA MER.”, skriver en annan.

BINGOLOTTO

Det blev dans för fulla muggar i förra veckans avsnitt av Bingolotto

Tommy Holl/TT

Men just biten om att det borde vara mer musik i programmet är inte det enda som Bingolotto-tittarna nu riktar kritik mot. Bingolotto har nämligen ett husband som är på plats i studion varje vecka och nu menar tittarna att de borde bytas ut.

”Tycker att man kan ha olika dansband, istället för samma husband varje vecka. Då blir det lite variation. Det finns många orkestrar som är väldigt duktiga, låt de få en chans att spela i Bingolotto. Husbandet har vi hört så länge nu, dags för något nytt.”, skriver en tittare.

”Mer musik i programmet, synd de inte får stå på scenen mer än i några futtiga låtar. Så många duktiga på plats idag. Mer dansband, inte bara de största, även andra behöver gig.”, instämmer en annan.

LÄS OCKSÅ: Melodifestivalen görs om helt – stora förändringen

LÄS OCKSÅ: Magnus Uggla och hustrun Lollo fångade på bild ihop för första gången

FOTO: Tommy Holl/TT

Senaste nytt