ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför riskerar Rickard Olsson att stoppas från Bingolottos 30-årsjubileum

03 okt, 2021 
Johanna Alm
Angelica Hedlund
Rickard Olsson
I år kommer Bingolotto att fira 30 år genom ett extrainsatt jubileumsprogram där tidigare programledare återvänder.
Men nu riskerar Rickard Olsson att stoppas från programmet.
Här är varför.
Annons
Fem anledningar till att vi saknar Rickard Olsson i tv-rutanBrand logo
Fem anledningar till att vi saknar Rickard Olsson i tv-rutan

Rickard Olsson har en lång och bred tv-karriär bakom sig med program som Nyhetsmorgon och Söndagsöppet på sitt cv. Han var även programledare för det populära SVT programmet Vem vet mest, som är ett frågesportsprogram som kräver bred allmänbildning och ett strategiskt tänkande, i 10 år.

Rickard Olsson lämnade rollen som programledare för Bingolotto

Mellan 2005–2008 var han programledare för Bingolotto och gjorde år 2018 en comeback i programmet innan han tillslut lämnade rollen som programledare förra året. Han uppgav då att coronapandemin var en bidragande orsak, då han pendlade mellan Stockholm och Göteborg.

– Mitt avtal går ut efter den här säsongen och jag hade redan bestämt mig för att inte förlänga, utan gå vidare i mitt liv och i min karriär, sa Rickard i pressmeddelandet som TV4 skickade ut.

Efterträdaren till Rickard blev ingen mindre än Lotta Engberg som numera styr skutan tillsammans med Stefan Odelberg.

Annons

I år firar det populära programmet hela 30 år, något som kommer att firas ordentligt.

Den 23 oktober kommer Bingolotto nämligen fira deras jubileum med en sändning som kommer att bjuda på allt ifrån scenframträdanden från några av Sveriges största artister, till 30 extra miljonärer!

Därför riskerar Rickard Olsson att missa Bingolottos jubileum

Programmet kommer dessutom att gästas av tidigare programledare som varit med på Bingolottos fantastiska resa, där det även har varit sagt att Rickard kommer att medverka. Men nu berättar Rickard att det blivit lite strul med datumen.

I en intervju med Hänt berättar programledaren nämligen att det verkar som att han kommer kunna medverka men att han först höll på att stoppas från att vara med på Bingolottos jubileum:

– Ja så ser det ut, det har blivit lite dubbelbokning med mitt radiojobb. De ska åka på en kryssning nästan samtidigt men jag tror vi kommer lösa det på något vis, säger han.

FOTO: JAN WIRID/TT, Bror Augustsson / Kamerareportage / TT

Annons