ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Erika Persson till sjukhus efter problem med ögonen

03 okt, 2021 
Johanna Alm
Gunilla Persson och Erika Persson
Hollywoodfrun Gunilla Persson har tidigare varit väldigt öppen om sin mamma Iris hälsoproblem, men har även dottern Erika råkat ut något.
På Gunillas Instagram berättar hon om oron för dottern.
Annons
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksamBrand logo
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam

Gunilla Persson, 62, och dottern Erika Persson, 19, har ett väldigt starkt band till varandra och visar gärna upp sin nära relation på sociala medier.

Gunilla är även väldigt nära sin mamma Iris som sedan en tid tillbaka vårdas på sjukhus. Tidigare har Gunilla tagit hand om sin mamma själv, men på grund av Iris försämrade hälsa så har hon nu flyttats till ett sjukhus. Däremot har Gunilla vid flera tillfällen kritiserat vården som hennes mamma får.

Gunilla Perssons mamma Iris har slutat prata – sista orden

Enligt Hollywoodfrun har en hel del fel gjorts. Så pass mycket att det påverkat Iris hälsa. På Gunillas blogg har hon tidigare berättat om hur hennes mamma fick ett kvävningsanfall efter att en manlig vårdgivare lagt henne platt medan hon sondmatades. På grund utav det utvecklades en kraftig lunginflammation, vilket resulterade i, enligt Gunilla, att mamma Iris inte längre kan tala.

Sista gången jag hörde mamma säga något var på hennes födelsedag den 18 februari. Hon sa 'love you' och det får jag leva med resten av mitt liv. Det är ju det man mest av allt vill få tag i, eller hur? Och i min familj säger vi det ofta till varandra. Man vet ju aldrig om det är sista gången på jorden som man hör de orden uttalas”, skrev Gunilla om situationen.

Annons

Inte nog med att Hollywoodfruns mamma lider av hälsoproblem så har nu även dottern Erika råkat ut för ett hälsoproblem.

Gunilla Perssons oro för dottern Erika

Det är på Gunillas Instagram som hon delar med sig av sin oro för dottern. Detta efter att Erika under en längre tid har känt att det bränns bakom hennes ögon.

I veckan fick Erika därför åk in till ett så kallat "Urgent care", där hon fick en behandling för sina problem. På Instagram skriver Gunilla om händelsen:

”Erika är hemma igen och mamma Gunilla är glad eftersom Erika mår bättre nu. Hon gjorde en ögonundersökning eftersom det brände så mycket bakom hennes ögon” skriver hon och fortsätter:

”Jag har gjort den också för jag har haft blixtrar i ögonen och det är jätteläskigt för att man ser inte på länge och ögonen är bara som två svarta hål. Torsdagskvällen avslutades med ett besök på Urgent care igen i Malibu där hon fick behandling för sina problem och sedan en massage för Erika.”

När Hänt når Gunilla svarar hon att dottern mår bättre:

”Ja, hon mår bättre. Det var en slags bihåleinflammation och inget fel på ögonen.”

FOTO: Gunilla Persson/Instagram, Gunilla Persson/Privat

Annons