Gunilla Perssons mamma Iris har slutat prata – sista orden till dottern

GUNILLA PERSSON, IRIS PERSSON

Foto: privat

Gunilla Perssons mamma, Iris Persson, har slutat prata.
I ett blogginlägg berättar realitystjärnan varför.
Kommer få leva med det resten av mitt liv”, skriver hon.

Gunilla Persson, 62, slog igenom med buller och bong hos svenska folket efter sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar. Därefter har realitystjärnan setts i andra tv-program, så som Realitystjärnorna på godset, Fångarna på fortet samt Biggest loser VIP.

Tillsammans med dottern Erika Persson, 19, och mamma Iris, 95, bor Gunilla i Los Angeles. Till hösten här väntar dock college-studier för Erika, vilket innebär att hon kommer att flytta hemifrån.

– Jag kom in på mitt förstahandsval Pitzer College. Det är ungefär en timme från LA och det är ett av flera olika colleges i samma område. Det är en riktigt cool liberal konst-skola där jag får göra allt jag brinner för, har Erika tidigare berättat för Hänt.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Sedan en tid tillbaka vårdas Gunillas mamma Iris på sjukhus. Men Gunilla är inte alls nöjd med vården mamman får. Enligt Hollywoodfrun har en hel del fel gjorts, så pass mycket att det påverkat Iris hälsa rejält.

Nu berättar Hollywood-frun att Iris bland annat slutat prata på grund av en händelse på sjukhuset.

Gunilla Persson: Det var sista gången jag hörde mamma prata

Det är i ett blogginlägg som Gunilla Persson berättar om hur hennes mamma fick ett kvävningsanfall efter att en manlig "caregiver" lagt henne platt medan hon sondmatades. På grund utav det utvecklades en kraftig lunginflammation, vilket resulterade i, enligt Gunilla, att mamma Iris inte längre kan tala.

Sista gången jag hörde mamma säga något var på hennes födelsedag den 18 februari. Hon sa 'love you' och det får jag leva med resten av mitt liv. Det är ju det man mest av allt vill få tag i, eller hur? Och i min familj säger vi det ofta till varandra. Man vet ju aldrig om det är sista gången på jorden som man hör de orden uttalas”, skriver hon.

OJ Peg bryter tystnaden om otrohetsryktet med Filip

Gunillas tröst – när mamma Iris inte längre kan prata

Vidare skriver Gunilla att hennes kusin tror att det kan vara så att Iris hamnat i något slags chocktillstånd.

Jag får trösta mig med att hon fortfarande skiner som en sol när hon får se mig och ler igenkännande emot mig”, skriver Gunilla på sin blogg.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons hyllning till dottern Erika Persson på födelsedagen

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons dilemma med 95-åriga mamma Iris Persson

FOTO: privat/Instagram

SENASTE NYTT!