TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gunilla Perssons mamma Iris har slutat prata – sista orden till dottern

10 sep, 2021 
AvMikael Einarsson
GUNILLA PERSSON, IRIS PERSSON
Foto: privat
Gunilla Perssons mamma, Iris Persson, har slutat prata.
I ett blogginlägg berättar realitystjärnan varför.
Kommer få leva med det resten av mitt liv”, skriver hon.
Annons
Fem citat från Gunilla Persson vi aldrig glömmerBrand logo
Fem citat från Gunilla Persson vi aldrig glömmer

Gunilla Persson, 62, slog igenom med buller och bong hos svenska folket efter sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar. Därefter har realitystjärnan setts i andra tv-program, så som Realitystjärnorna på godset, Fångarna på fortet samt Biggest loser VIP.

Tillsammans med dottern Erika Persson, 19, och mamma Iris, 95, bor Gunilla i Los Angeles. Till hösten här väntar dock college-studier för Erika, vilket innebär att hon kommer att flytta hemifrån.

– Jag kom in på mitt förstahandsval Pitzer College. Det är ungefär en timme från LA och det är ett av flera olika colleges i samma område. Det är en riktigt cool liberal konst-skola där jag får göra allt jag brinner för, har Erika tidigare berättat för Hänt.

Sedan en tid tillbaka vårdas Gunillas mamma Iris på sjukhus. Men Gunilla är inte alls nöjd med vården mamman får. Enligt Hollywoodfrun har en hel del fel gjorts, så pass mycket att det påverkat Iris hälsa rejält.

Annons

Nu berättar Hollywood-frun att Iris bland annat slutat prata på grund av en händelse på sjukhuset.

Gunilla Persson: Det var sista gången jag hörde mamma prata

Det är i ett blogginlägg som Gunilla Persson berättar om hur hennes mamma fick ett kvävningsanfall efter att en manlig "caregiver" lagt henne platt medan hon sondmatades. På grund utav det utvecklades en kraftig lunginflammation, vilket resulterade i, enligt Gunilla, att mamma Iris inte längre kan tala.

Sista gången jag hörde mamma säga något var på hennes födelsedag den 18 februari. Hon sa 'love you' och det får jag leva med resten av mitt liv. Det är ju det man mest av allt vill få tag i, eller hur? Och i min familj säger vi det ofta till varandra. Man vet ju aldrig om det är sista gången på jorden som man hör de orden uttalas”, skriver hon.

Gunillas tröst – när mamma Iris inte längre kan prata

Vidare skriver Gunilla att hennes kusin tror att det kan vara så att Iris hamnat i något slags chocktillstånd.

Jag får trösta mig med att hon fortfarande skiner som en sol när hon får se mig och ler igenkännande emot mig”, skriver Gunilla på sin blogg.

FOTO: privat/Instagram

Annons