Louie Martis hyllning till Magdalena Graafs avlidne son Isak

Magdalena Graaf & Louie Marti

För sju år sedan förlorade Magdalena Graaf sin son 19-årige son Isak Graaf.
Nu gör pojkvännen Louie Marti en hyllning till sonen som får Magdalena att brista ut i gråt.
”Tårarna bara rinner”, skriver hon.

Sju år har gått sedan Magdalena Graaf tvingades gå igenom en sorg ingen någonsin ska behöva gå igenom. Endast 19 år gammal gick hennes son Isak Graaf bort i en fallolycka och på bloggen berättade Magdalena om den tunga sorgen:

”Min älskade son Isak har lämnat oss alldeles för tidigt. Jag älskar honom så mycket att jag hade dött i hans ställe. Han omkom i en tragisk olycka i måndags kväll.”

Sedan dess har hon burit med sig sonen i sitt hjärta och om det är någon som vet hur mycket han betyder för henne så är det kärleken Louie Marti.

Nu berättar Magdalena om gåvan från Louie som fick henne att gråta.

Magdalenas egna ord om dagen då hon fick höra att Isak hade gått bort

Det var sommaren 2014 som Magdalena nåddes av det smärtsamma beskedet. I tv-programmet Systrarna Graaf har hon tidigare berättat om den hemska morgonen och hur hon än idag inte vet exakt vad som hände.

– Det knackade på dörren. Det var den där knacken som man inte önskar någon förälder på jorden, berättade hon då innan hon fortsatte:

BESKED Då ska Sanna Nielsen föda – avslöjande detaljen

– Jag vet ju fortfarande inte än idag vad som hände. Om han snubblade, om han satt på balkongräcket, om han föll, om han hoppade… Men mitt mammahjärta säger att det inte var planerat eller meningen att han skulle dö.

Magdalena Graaf i tårar efter Louies överraskning – hyllningen till sonen

Självklart vet Louie hur mycket Isak betyder för Magdalena, och just därför bestämde han sig för att göra en överraskning till henne. På Instagram berättar Magdalena om den känslosamma gåvan.

”Min älskade man överraskade mig med att ha byggt en ram, målat den och gjort en liten skylt till Isaks minne. Han har målat om den tre gånger för att det skulle bli den perfekta färgen. Så vackert. Isak sitter nu i herrgårdens cigarrum, rummet han själv hade älskat och uppskattat mest”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Jag blir så oerhört gripen över hur fint min man tänker. Tårarna bara rinner. När jag var på ön plockade han ner Isaks bild från Täby, och gjorde tavlan på min son fulländad.”

Hon avslutar inlägget med att rikta ett stort tack till sin älskling.

”Tack Louie för att du tänker på ALLA. Faktiskt den finaste och mest uppskattade present jag någonsin fått. Så mycket tanke och kärlek. Kärlek som värmer ett trasigt mammahjärta .Inga dyra presenter, diamanter eller överdåd slår omtanke och hjärtlighet. TACK.”

Och Magdalena verkar inte vara den enda som blivit rörd av den fina presenten. i kommentarsfältet är det även många andra som har blivit tagna.

”Så fantastiskt! Blir så rörd av detta. Vilken fantastisk man du har”, skriver bland annat en följare.

”Så himla fin verkligen. Äkta kärlek och omtanke som inte går att spela, bara ren o skär äkthet”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Theo Wahlgren på sjukhus igen – har brutit nyckelbenet

LÄS OCKSÅ: Därför grät Peg Parnevik innan hon gästade Nyhetsmorgon

Senaste nytt