Därför grät Peg Parnevik innan hon gästade Nyhetsmorgon

Jenny Alversjö och Peg Parnevik

Peg Parnevik var på plats i Nyhetsmorgons studio under lördagsmorgonen för att prata om sin nya musik.
Men det som inte visas är att stjärnan grät innan hon kom dit.
Nu berättar hon.

Peg Parnevik, 26, är dotter till golfproffset Jesper Parnevik och tv-profilen Mia Parnevik. Eftersom hon är uppvuxen i rampljuset så är hon vid det här laget ganska van vid att stå framför kameran, inte minst efter att familjen hade sin egna realityserie Parneviks mellan 2015 och 2018.

Peg var även tillsammans med Let's dance vinnaren Filip Lamprecht, men efter fem år valde det tidigare paret att gå skilda vägar tidigare i år. Och uppbrottet blev minst sagt stormigt.

Fansen började misstänkte att kändisparet hade gjort slut redan under tiden som Filip medverkade i det populära dansprogrammet, detta då de inte hade synts tillsammans på ett tag. Men båda parterna nekade ryktena om ett möjligt uppbrott och det var inte förrän i juni som Peg valde att gå ut och berätta att de gjort slut.

Peg Parnevik om Filip Lamprechts lögn

I Peg och systern Penny Parneviks podcast Pillowtalk har många detaljer om det stormiga uppbrottet avslöjats, och fansen har fått ta del av Pegs syn på uppbrottet.

Exklusivt
BAKOM KULISSERNA Idol-Gabriel avslöjar det tittarna inte fick se

I det senaste avsnittet av podcasten berättade Peg att hon och Filip tillsammans hade kommit överens om att Filip skulle säga till media att de fortfarande var tillsammans även efter att de hade gjort slut. Detta eftersom Peg trodde att det skulle underlätta i processen att gå vidare och komma över Filip. I efterhand har hon sagt att hon ångrade det beslutet och att hon önskade att de skulle varit ärliga från början.

– Så var det från början, kan du bara inte säga i Let's dance att det är över. För jag dör typ redan, berättar Peg i podden och fortsätter:

– Under den här tiden i media så var ju jag och Filip tekniskt sett fortfarande tillsammans. Filip sa att vi var tillsammans i intervjuer, och det var ju inte smart. Men han gjorde det väl mer för min skull.

Peg Parneviks tårar bakom kulisserna

Peg har på senare år slagit igenom stort med sin musik och tidigare i år släppte hon en låt som handlar om just uppbrottet från Filip, där bland annat texten löd: ”Please don’t ever find somebody new, after all that we’ve been through, I still love you”.

Under lördagsmorgonen var Peg på plats i Nyhetsmorgon för att prata om sin nya musik, men det var nära att hon inte skulle hinna komma dit. Detta efter att hon fastnat på flygplatsen i USA.

Programledaren Jenny Alversjö berättar att hon var orolig över att Peg inte skulle hinna komma alls och att det var kaos, varpå Peg svarar:

– Jag fastnade lite. Det var lite kaos men nu är jag här! Jag grät på flygplatsen och var såhär ”jag måste bara ta mig hit”, så jag repade jetlaggad och bara "nu kör vi" och nu är det lugnt.

LÄS OCKSÅ: Nya bilden på Måns och Ciara Zelmerlöws barn chockar följarna

LÄS OCKSÅ: Bonde-Susanna Karlssons misstag med familjen efter sonens födsel

FOTO: Nyhetsmorgon/TV4 Play

Senaste nytt