Peg Parnevik avslöjar allt om uppbrottet i nya låten om Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Lamprecht

Peg Parnevik släppte under fredagen en ny låt som handlar om uppbrottet från Filip Lamprecht.
I låten Somewhere Without Me avslöjar hon hennes känslor kring uppbrottet.

Att Peg Parnevik, 26, och Filip Lamprecht, 24, valt att gå skilda vägar tidigare i år har nog inte undgått många. Ex-paret var tillsammans i drygt fem år och Peg har varit väldigt öppen om hennes mående efter det tuffa uppbrottet.

I veckans avsnitt av Peg och systern Pennys podcast Pillowtalk berättade hon att hon bland annat fick ticks och håravfall till följd av sitt mående.

– Jag berättade ju typ inte, jag sa ju att jag hade det tufft och mådde dåligt. Men jag har ju aldrig berättat riktigt. Nu i efterhand har jag ju berättat lite smågrejer som ticks och tappade hår och sådär. Men ja det var den värsta tiden i mitt liv, konstaterade Peg då.

Uppbrottet verkar även ha tagit hårt på Pegs familj som även de påverkades av Peg och Filips uppbrott. I podden avslöjade Penny att pappa Jesper brast ut i gråt väldigt ofta när han fick höra om hur Peg mådde.

– Asså pappa ringde mig typ varje dag. Han ringde mig så berättade jag för honom att du hade fått ticks och jag blev ju orolig och sådär. Men då la han på för han började gråta så mycket, sade Penny i podden.

Peg Parnevik släpper ny musik

Tidigare i veckan kom nyheten att Peg släpper ny musik, något som artisten inte alls hade räknat med från början. På sin Instagram skrev hon att hon inte hade tänkt att släppa några låtar i år men med tanke på allt som hänt så kändes det rätt.

”Jag trodde inte att jag skulle ge ut musik i år men livet kom i vägen. Jag hade inte överlevt de senaste månaderna utan låtskrivandet. Och ärligt talat var jag inte säker på att något skulle släppas bara för att det känns lite för sårbart och ärligt”, skriver hon på sin Instagram och fortsätter:

”Men det är väl vad musiken handlar om? Att kunna gå igenom något så smärtsamt och sedan vara modig och förvandla det till konst.”

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Skärmdump från Peg Parneviks Instagramstory. Foto: Peg Parnevik

Peg Parneviks avslöjande om uppbrottet i nya låten

På omslaget till låten Somewhere Without Me på Spotify syns en blurrad bild av Peg och Filip från 2018, och låten innehåller textrader som ”you pack up your things while I’m away, didn’t have the guts to say it to my face”, ”and I know you don’t like confrontation, but could we have a conversation” samt ”please don’t ever find somebody new, after all that we’ve been through, I still love you”.

Låten är en väldigt avslöjande text om hur Peg och Filips uppbrott var och på sin Instastory skriver Peg att hon är nervös över mottagandet av låten eftersom det är hon som skrivit exakt vad hon kände och tyckte just då.

En följare frågar även om artisten kommer släppa ett album eller bara en låt och på det svarar Peg att det inte kommer bli ett album men att fler låtar kommer släppas inom kort.

Skärmdump från Peg Parneviks Instagramstory. Foto: Peg Parnevik

Skärmdump från Peg Parneviks Instagramstory. Foto: Peg Parnevik

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg öppnar upp om sin stora besvikelse i livet

LÄS OCKSÅ: Molly Sandén och pojkvännen David Larsons första offentliga bild ihop

FOTO: Peg Parnevik/Instagram, Malou efter tio/TV4

SENASTE NYTT!