Jesper Parnevik i tårar efter Peg Parneviks uppbrott från Filip Lamprecht

JESPER PARNEVIK, FILIP LAMPRECHT, PEG PARNEVIK

Uppbrottet mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik verkar ha påverkat hela familjen Parnevik.
Nu avslöjar Penny att pappa Jesper brast ut i gråt vid ett tillfälle.
– Han började gråta så mycket, säger Penny i podden Pillowtalk.

Jesper och Mia Parnevik blev välkända för svenska folket efter deras egna realityshow Parneviks. Tillsammans har de barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix.

Efter fyra säsonger av Parneviks fick det dock räcka och familjen kände då att de behövde varva ner lite. Sedan dess har de däremot fortsatt uppdatera om sina liv på sociala medier. Peg och Penny är även väldigt aktiva på Instagram och i deras podcast Pillowtalk med Peg & Penny får vi varje vecka uppdateringar.

I podden pratar systrarna om allt mellan himmel och jord. Den senaste tiden har mycket av innehållet i podden handlat om Peg Parneviks uppbrott från Filip Lamprecht.

I podden har Peg tidigare avslöjat detaljer om uppbrottet och att hon nu har gått vidare och funnit kärleken på nytt. Han som fångat Pegs hjärta är ingen mindre än musikproducenten Jesper Nicklasson.

COMEBACK ABBA släpper ny musik – lyssna på nya låtarna

Peg Parneviks nya avslöjande om uppbrottet från Filip Lamprecht

Däremot verkar Filip Lamprecht fortfarande finnas kvar i Pegs tankar, för nu släpper hon ny musik som handlar om just ex-pojkvännen och deras uppbrott.

Att uppbrottet tog hårt på Peg är med andra ord ingen hemlighet. I podden berättar hon nu att hon bland annat fick ticks och håravfall till följt av sitt mående.

– Jag berättade ju typ inte, jag sa ju att jag hade det tufft och mådde dåligt. Men jag har ju aldrig berättat riktigt. Nu i efterhand har jag ju berättat lite smågrejer som ticks och tappade hår och sådär. Men ja det var den värsta tiden i mitt liv, konstaterar Peg.

– Asså helt ärligt, inte för att förminska dina känslor, men det var en av de värsta perioderna i mitt liv också. Det var hemskt, flikar Penny in.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Jesper Parnevik i tårar efter Pegs uppbrott

Filip och Peg var tillsammans i drygt fem år och Filip var även en väldigt nära vän till familjen Parnevik. Uppbrottet mellan dem verkar därför ha tagit hårt på hela familjen. Nu kan Penny nämligen avslöja att pappa Jesper brast ut i gråt väldigt ofta när han fick höra om hur Peg mådde.

– Asså pappa ringde mig typ varje dag. Han ringde mig så berättade jag för honom att du hade fått ticks och jag blev ju orolig och sådär. Men då la han på för han började gråta så mycket, säger Penny Parnevik och fortsätter:

– Då skrev jag ”förlåt för att göra dig ledsen pappa, men jag behövde nån. Hemskt, gråt inte”.

LÄS OCKSÅ: STOPP! Chris ryter ifrån mot Nemo Hedén efter barnfrågan

LÄS OCKSÅ: FAMILJ Claudia Galli Conchas ord om livet med maken Manuel

FOTO: TT

Senaste nytt