LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Peg Parnevik släpper ny musik efter tuffa perioden under året

01 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Peg Parnevik har en stormig vår bakom sig. Nu ska hon släppa ny musik som handlar om den tiden. ”Jag hade inte överlevt de senaste månaderna utan låtskrivandet”, skriver hon på Instagram.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg ParnevikBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Peg Parnevik, 25, är en svensk artist och tv-profil, känd från realityserien Parneviks på TV3. Just nu är hon aktuell med ett nytt album som släpps i veckan – Somewhere from the heart.

Peg Parneviks tuffa vår efter uppbrottet och kritiken

Peg var tidigare tillsammans med modellen Filip Lamprecht, de var ett par i nästan sex år innan de gick skilda vägar. Men förhållandet tog en oväntad vändning när Filip deltog i Let's dance i början av året. Under Filips deltagande i tävlingen gjorde paret slut, ingen av dem har berättat anledningen till uppbrottet men det var både otrohetsrykten och hat mot Peg under perioden, något både hon och Filip har pratat om i olika intervjusammanhang

Peg Parnevik i tårar – efter beskedet om nya musiken

Ja, Peg har inte haft det helt lätt första halvan av 2021, men allt har inte bara varit dåligt. Hon har träffat sin nya pojkvän Jesper Niklasson som hon planerar att flytta till Los Angeles med. Och i dagarna släpper Peg ny musik.

Annons

På Instagram delade hon med sig av flera bilder där hon avslöjade att hon ska släppa ny musik. Hon förklarar i inlägget att hon egentligen inte hade tänkt att släppa några låtar i år men med tanke på allt som hänt så kändes det rätt.

”Jag trodde inte att jag skulle ge ut musik i år men livet kom i vägen. Jag hade inte överlevt de senaste månaderna utan låtskrivandet. Och ärligt talat var jag inte säker på att något skulle släppas bara för att det känns lite för sårbart och ärligt”, skriver hon på sin Instagram och fortsätter:

”Men det är väl vad musiken handlar om? Att kunna gå igenom något så smärtsamt och sedan vara modig och förvandla det till konst.”

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons