Peg Parnevik ryter ifrån mot följarna efter kritiken mot tatueringarna

Peg Parnevik

Peg Parnevik är på semester med sin nya pojkvän och har flitigt delat bilder från resan. Nu ryter Peg ifrån mot följarna som kritiserar hennes tatueringar.

Peg Parnevik, 25, en svensk artist som först blev känd i realityserien Parneviks som sändes på kanal 3. I programmet fick tittarna följa golfproffset Jesper Parnevik som flyttat till Florida, USA med sin stora familj. Peg är Jespers äldsta barn i skaran.

Sedan programmet lades ner har Peg flyttat tillbaka till Sverige och ägnat all fokus åt musiken. Sedan i somras lever artisten ihop med pojkvännen Jesper Niklasson.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Peg Parnevik ryter ifrån efter kritiken mot tatueringarna

Häromdagen reste Peg till sydligare breddgrader för att få njuta av lite sommarsemester med nya killen. Hon har flitigt delat med sig av bilder från vackra stränder och hav på sin Instagram. Hon har även lagt ut bilder på sig själv när hon njuter av värmen.

I kommentarsfälten är det flera personer som däremot har lagt fokus på något helt annat än det Peg försöker förmedla i sina bilder – nämligen hennes tatueringar.

En följare ifrågasätter Peg om hon är en bra förebild: ”Visar den bilden att man är en bra förebild? Förstår inte riktigt.”

En annan följare går på artisten allt mer hårt: ”Synd att du har förstört din unga fina kropp med alla dessa extremt fula tatueringar”.

Men Peg låter inte dessa kommentarer passera obemärkt förbi, hon säger ifrån och förklarar vad hon ville förmedla med sina badbilder.

Till första kommentaren svarar Peg: ”Jag har aldrig påstått att jag är en bra förebild. Men i denna bild så kände jag mig bekväm och fin i min kropp och väldigt lycklig, och det är faktiskt en känsla jag vill föra vidare till mina följare. Kanske inspirera någon att bli vän med sin kropp och njuta av livet.”

Och till den andra kommentaren svarar hon: ”Synd att året är 2021 och kvinnor har rättigheter? Nej men på riktigt jag älskar mina tatueringar och mig själv och tycker det är så jävla trist att din generation har adopterat någon skev plikt att berätta för andra kvinnor hur en "äkta" och bra kvinna ska se ut. Det är galet hur mycket bättre man mår när man slutar bry sig om vad andra gör och bara fokuserar på ens egen lycka.”

HÄLSA Mias okända operation – första orden från sjukhuset

Penny Parneviks stöd till systern

Penny Parnevik som är Pegs yngre syster tar Peg i försvar och la ut en bild på sig själv efter hatkommentarerna och skrev: Trött mamma igår som är ännu tröttare på äldre generationens hat mot unga kvinnor… Tycker mest synd om dem, att de på riktigt inte förstår att sexig inte betyder skam längre och att tatueringar på något sätt “förstör” den rena kvinnokroppen.

Penny Parneviks stöd till Peg efter hatkommentarerna.
FOTO: Penny Parnevik/Instagram

LÄS OCKSÅ: Bonde-Susanna Karlssons första riktiga bild på sonen Tor

LÄS OCKSÅ: Detaljen i Pernilla Wahlgrens nya bild på Benjamin Ingrosso upprör

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

SENASTE NYTT!