Idol 2023 marknadsföring banner

Mia Parnevik har opererats – egna orden från sjukhuset

26 aug, 2021 
https://image.hant.se/johanna-alm-byline.jpeg.jpg?imageId=7655263&x=0&y=0&cropw=100&croph=87.5&width=1318&height=1318
Johanna Alm
Mia Parnevik
Mia Parnevik ligger på sjukhus efter att ha opererats.
Nu berättar maken Jesper vad för typ av operation hon egentligen har genomgått – och hur Mia mår.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Mia Parnevik, 53, är sedan många år tillbaka gift med den professionella golfspelaren Jesper Parnevik och tillsammans har de barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix.

Tidigare har familjen varit aktuella med realityserien Parneviks som dock lades ner för några år sedan. I serien kunde tv-tittarna följa familjen och deras äventyr i det stora lyxhuset i Florida i USA.

Jesper och Mia Parneviks miljonförlust efter husförsäljningen

Tidigare i år kom nyheten att Mia och Jesper Parnevik valt att sälja huset. I Peg och Pennys podcast Pillowtalk berättade döttrarna om det stora beslutet.

– Vi kan väl säga att mamma och pappa precis sålt huset, till en småbarnsfamilj, skitkul!, sa Peg då.

Hänt kunde då avslöja att det hade varit bättre att sälja huset för några år sedan, då var det nämligen värderat till över 100 miljoner kronor. Idag ligger slutpriset på 7 971 300 dollar, vilket motsvarar ungefär 67 miljoner svenska kronor. Det handlar med andra ord om en mångmiljonförlust för Mia och Jesper.

Annons

Däremot, när huset köptes för drygt 20 år sedan, så betalade paret en betydligt lägre summa, så på det sättet är det inte en förlust. Men faktum är att hade Jesper och Mia velat tjäna riktigt stora summor så skulle de ha sålt huset under 2009. Då var det nämligen värt nästan 120 miljoner svenska kronor.

Mia Parneviks okända operation

För närvarande är Mia inlagd på ett sjukhus i Vail i Colorado. Det var under onsdagen som Mia lade upp ett inlägg på sin Instagram där hon förklarar att hon ska genomgå en höftoperation.

”Så nu ska höften fixas/komma tillbaka av det bästa teamet. Jag känner mig så tacksam. Min sjuksköterska Jesper kommer definitivt att hjälpa. Kärlek till er alla”, skriver hon.

Det är på Jespers Instagram som uppdateringen om hur Mia mår efter operationen kom. Han berättar att hon mår bra och hyllar bland annat läkaren som utförde operationen.

”Mias höftoperation gick bra. Tack till Dr Philippon och alla på The Steadman Clinic, ni är bäst (de är verkligen bäst)”, skriver Jesper Parnevik.

Annons

I kommentarsfältet är det många som är glada över att operationen har gått bra, och Jesper är inte sen på att svara på följarnas frågor om hur Mia mår.


”Får röra sig lite imorgon. Sen kommer 6 veckor rehab”, skriver han som svar på en följares fråga.

Vi på Hänt sänder styrkekramar till Mia!

FOTO: Mia Parnevik/Instagram, Jesper Parnevik/Instagram, TV4/Youtube

Annons