Följarnas starka reaktioner efter Kristin Kaspersens nya träningsbild

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen blev sjuk i covid-19 i våras och har sedan dess drabbats av postcovid. Nu delar programledaren med sig än träningsbild och följarna imponeras. "Helt otroligt", skriver en följare.

Programledaren Kristin Kaspersen har en lång och gedigen karriär bakom sig inom tv och media, något hon än idag sysslar med. Men hon har även släppt flera böcker om kost, träning och hälsa de senaste åren, något som hon brinner oerhört starkt för. På Instagram visar hon ofta upp när hon är ute och rör på sig, gör yoga och tränar på gym.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristin är tillbaka på gymmet efter lång tid av sjukdom

Men i början av året drabbades Kristin av covid-19. Programledaren har delat med sig om sitt mående flera gånger på sina sociala medier. Tyvärr har hon haft besvär långt efter hon fick första symtomen, hon har lidit av något som kallas för postcovid eller eftercovid.

Häromdagen delade hon en bild när hon var tillbaka på gymmet efter att ha varit sjuk i flera månader.

Tillbaka på gymmet! MAGISKT! Efter min vår med eftercovid och feber i fyra månader kan jag räkna på en hand de gångerna jag besökt gymmet. Och det är såklart som det ska vara, jag skulle inte träna, skriver hon i inlägget.

Hon förklarar att hon inte hade varken ord eller energi att ens röra på sig under sjukdomsperioden, vilket hon annars brukar göra varje dag.

Nu när energin är tillbaka så inser jag också hur påverkad jag var av febern. Slö hela jag och noll lust att röra på mig. Det är inte mitt normala jag! Även om jag idag kände jag är så mycket svagare än tidigare så spelade det ingen roll.

Men nu berättar Kristin att hon är tillbaka och att det känns helrätt.

Både kroppen och huvudet njöt varje minut den timmen musklerna fick aktiveras och belastas, svetten rann. Jag utgår från de förutsättningar jag har idag. Sååå galet skönt! Ser fram emot denna höst än mer nu!”.

KRITIK Tittarna rasar efter Carolinas ord i direktsändning

Följarnas hyllning till Kristins senaste bild

I kommentarsfältet är det många som reagerar på Kristins träningsbild. Många är oerhört imponerade över att hon har kunnat hålla sig i så bra form utan nästan ingen träning alls i flera månader.

”Helt otroligt att du kan va i så bra form och så muskulös utan att träna”, skriver en av programledarens följare på Instagram

”Och ändå ser du så pigg snygg och hälsosam ut som du alltid gör”, skriver en annan.

En tredje följare frågar Kristin hur hon kan ha hållit sig i form: ”Hur har du lyckats behålla din kropp i så fin form ändå?”.

LÄS OCKSÅ: Elena Belles nya bild med Gleb Savchenko efter kärleksavslöjandet

LÄS OCKSÅ: 11-barnsmamman Madeleine Ilmrud anmäld till socialtjänsten

FOTO: Cornelia Nordström/TT, TV4