Kristin Kaspersen visar upp det nyrenoverade köket i Lill-Babs hus

Kristin Kaspersen och Lill-Babs

Kristin Kaspersen spenderar mycket tid i mamma Lill-Babs hus i Järvsö. Under ett par veckor har köket renoverats och nu visar tv-profilen upp det slutliga resultatet.
”Det har varit en sån spänning hela resan med mammas nya kök”, skriver Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen har under sin ledighet i sommar spenderat en hel del tid i Järvsö i sin mamma Barbro ”Lill-Babs” Svenssons hus. Kristin har bland andra umgåtts med sonen Filip Lamprecht i Hälsingland och har varit flitig på att uppdatera följarna på sociala medier om semestern.

Lill-Babs villa har även renoverats under sommaren, något som Kristin låtit följarna hänga med på. Förutom renovering har Kristin rest till Norge och Italien, men nu är hon tillbaka i Järvsö och visar upp det slutliga resultatet av köksrenoveringen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristin Kaspersen möttes av kritik efter resan till Italien

Kristin reste tidigare i sommar till Italien med sönerna, många var glada för tv-profilens skull medan andra var kritiska till att hon reste utomlands i och med pandemin. Det var efter Kristin delat med sig av en bild från Toscana som några av följarna ifrågasatte resan.

Till bilden skrev hon bland annat: ”Tre fantastiska dagar i Toscana. God mat, vackra naturupplevelser, bästa boendet, utflykter, skratt, på en och samma dag lunch i Cinque terre och middag på en galen katamaran.”

Flera blev upprörda och kritiserade valet att resa. En följare skrev bland annat: ”Säkert helt underbart.. Men att utsätta andra för eran resa, så jäkla själviskt!! Pandemin är inte över för att just du/ni har fått 2 sprutor, i alla medelhavsländer ökar den igen. Dåligt”

En annan instämde med kommentaren ovan: ”Håller med. Många slappnar av totalt här hemma, tror att det är fritt fram och säkert bara man rör sig i Sverige. Men att åka utomlands!!!! DET är däremot värre….”

Kristin Kaspersen visar upp slutliga resultatet av renoveringen

Men Kristin är nu tillbaka i Järvsö och har renoverat klart köket i sin mamma Lill-Babs hus. Något som hon visar upp på Instagram med både för- och efter bilder.

”NU ÄR KÖKET KLART!!! Det har varit en sån spänning hela resan med mammas nya kök. Från att ha fått hjälp med att rita köket med Madeleine på Epoq Kök till leveransen med alla kartonger landade i Järvsö för att sen monteras på plats. Sen kom och snickare och målare och har gjort jobbet runt om. Det nya känns fortfarande som mammas kök men med mer plats, smartare lösningar och en stor kyl och frys! Lycka!, skriver Kristin till bildspelet.

Hon fortsätter:

”När vi är många här blir det sån skillnad när det är mer praktiskt. Mer bänkyta, diskmaskinen flyttat till under diskbänken och spisen med fläkt gjorde att vi fick extra skåp där den gamla fläkten var. Nu ska vi bara sätta upp lite tavlor som ni ser på en av bilderna. Det är mormor, moster Birgitta och Mamma. Kvinnliga förebilder som var mästare i köket och alltid höll dörren öppen för alla. Så glad för att köket har fått nytt liv!”

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons dilemma med 95-åriga mamma Iris Persson

LÄS OCKSÅ: Därför blixtändras Pernilla Wahlgrens nya show inför nypremiären

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet / Pontus Orre/Aftonbladet/TT